Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka Ariston LD 87 vyhazuje pojistky

Od: lenisv* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o radu co dělat ,když mi vyhazuje myčka pojistky.Zapojila jsem myčku,která byla 6 měsíců odpojená a na první program oplachu jela v pohodě,ale na další program vytekla zpod myčky voda a vyhodilo to pojistky.Kontrola připojení hadic proběhla bez zjištění závady..:).nechala jsem ji "vyschnout" a další den ji zapojila.Rozjela se na cca 2 min,na displeji neukazovala žádnou chybu ,ale zase vyhodila pojistky...*nevi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

2x

Asi bych zavolala opraváře, vypadá že někama teče voda, mohlo by to být nebezpečné.

kzavadil*
hodnocení

0x

Dobrý den , já bych si tipnul že bude problém s topením,protože při oplachu se voda v myčce neohřívá zato když se pustí mycí program tak se zapne topení.Ta voda s tím zas až tak nemusí souviset.Ale ten nápad s tím opravářem je good.

hodnocení

0x

Jestliže jste trošku zručná, nebo přítel, manžel...tak to kuchněte a uvidíte. Bez měření není vědění, bez kouknutí se nedá radit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]