Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB grabber

Od: hanzz odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, chci vás poprosit o názory, případně rady. Chci si pořídit nový USB grabber na digitalizaci VHS kazet. Chtěl bych, aby už v balení měl dobrý program na základní střih. Našel jsem, že je nabízí např. Roxio, Pinnacle, dále jsem našel celkem zajímavé od Terratec a docela chválený VIDBOX Video Conversion. Máte s některým zkušenosti, doporučíte mi nějaký? Cenově bych se chtěl vejít do 2500,- Kč

roxio.com/...

pinnaclesys.com/...

conrad.cz/...

vidbox.company/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kolik toho chceš proboha dělat? Když jsem dělal do warez, tak byly většinou starší verze pinacle volný, nebo aspoň 30ti denní shareware. Cpát do toho 2litry bych rozhodně nechtěl.

hanzz
hodnocení

Máme ještě nějaké rodinné VHSky a příležitostně to dělám i pro známé. A chci nějaký kvalitnější grabber, aby mi nějakou dobu vydržel a hlavně měl podporu pro Windows 10

frkotou*
hodnocení

0x

Při této ceně je úplně jedno, který pořídíte. Kvalita bude u všech stejná, tedy 720x576, což je SD kvalita, ale pro rodinná videa bohatě stačí. Asi bych nedoporučoval tento typ (viz obrázek), který mi po 2 letech ze dne na den umřel a po zapojení do PC přestal reagovat systém, kdy jsem musel PC vypnout "natvrdo". Osobně vlastním tuto střihovou kartu a kvalita je někde úplně jinde. syntex.cz/...

USB grabber

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]