Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chci vás poprosit o názory, případně rady. Chci si pořídit nový USB grabber na digitalizaci VHS kazet. Chtěl bych, aby už v balení měl dobrý program na základní střih. Našel jsem, že je nabízí např. Roxio, Pinnacle, dále jsem našel celkem zajímavé od Terratec a docela chválený VIDBOX Video Conversion. Máte s některým zkušenosti, doporučíte mi nějaký? Cenově bych se chtěl vejít do 2500,- Kč
Při této ceně je úplně jedno, který pořídíte. Kvalita bude u všech stejná, tedy 720x576, což je SD kvalita, ale pro rodinná videa bohatě stačí. Asi bych nedoporučoval tento typ (viz obrázek), který mi po 2 letech ze dne na den umřel a po zapojení do PC přestal reagovat systém, kdy jsem musel PC vypnout "natvrdo". Osobně vlastním tuto střihovou kartu a kvalita je někde úplně jinde. syntex.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.