Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V mobilu po aktualizaci přestaly fungovat Mapy.cz offline. Jdou pouze online. Často jsem je používal, vyhovovaly mi. Jak je znovu užívat offline? Nebo poraďte jiné offline mapy pro Android. Děkuji.
mapy - nastaveni (tři tečky neb čárky) - offline mapy a - nabidka ke stáhnutí
pokud to nepůjde tak odinstalovat a nová instalace Mapy.cz z obchod play .
Přesně tak, i mně už se několikrát stalo, že po aktualizaci programu mě to zaskočilo tím, že nebyly zaktualizované mapy a musel jsem jet on line. Raději si již teď před nějakou větší akcí kontroluji, jestli neproběhla nějaká aktualizace, kterou jsem nezaregistroval
Zrovna dneska mě offline mapy.cz pěkně vypekly. Večer jsem si na PC naklikal pěkný motovýlet cca. 220 km, stáhl do telefonu a aktualizoval offline mapy CZ a Dolnoslezského vojvodství. První třetina cesty OK, pak mě ale nemyslně táhla jinam, když jsem si to uvědomil a otočil se tak mě neustále měla tendenci otáčet zpět. Za Vrchlabím mapový podklad zmizel úplně a objevil se zase až za PL hranicemi. Teď jsem to znovu kontroloval v PC a všechno bylo nastavené správně.
Navíc má i své mouchy např. nemá noční režim, takže v noci nepoužitelná. Nevím čím to je, ale někdy ukazuje sever nahoru či dolů (tam je možnost volby), jindy směr jízdy nahoru ...
Nemáte někdo tip na jinou - spolehlivější offline navigaci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.