Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapy.cz offline

Od: loi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. V mobilu po aktualizaci přestaly fungovat Mapy.cz offline. Jdou pouze online. Často jsem je používal, vyhovovaly mi. Jak je znovu užívat offline? Nebo poraďte jiné offline mapy pro Android. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

3x

mapy - nastaveni (tři tečky neb čárky) - offline mapy a - nabidka ke stáhnutí

pokud to nepůjde tak odinstalovat a nová instalace Mapy.cz z obchod play .

Přesně tak, i mně už se několikrát stalo, že po aktualizaci programu mě to zaskočilo tím, že nebyly zaktualizované mapy a musel jsem jet on line. Raději si již teď před nějakou větší akcí kontroluji, jestli neproběhla nějaká aktualizace, kterou jsem nezaregistroval :)

sollik*
hodnocení

0x

Zrovna dneska mě offline mapy.cz pěkně vypekly. Večer jsem si na PC naklikal pěkný motovýlet cca. 220 km, stáhl do telefonu a aktualizoval offline mapy CZ a Dolnoslezského vojvodství. První třetina cesty OK, pak mě ale nemyslně táhla jinam, když jsem si to uvědomil a otočil se tak mě neustále měla tendenci otáčet zpět. Za Vrchlabím mapový podklad zmizel úplně a objevil se zase až za PL hranicemi. Teď jsem to znovu kontroloval v PC a všechno bylo nastavené správně.

Navíc má i své mouchy např. nemá noční režim, takže v noci nepoužitelná. Nevím čím to je, ale někdy ukazuje sever nahoru či dolů (tam je možnost volby), jindy směr jízdy nahoru ...

Nemáte někdo tip na jinou - spolehlivější offline navigaci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]