Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám satelit Homecast a znieho nic mi přestali jít skoro všechny programy. Fungují jen čt 1, čt2, čt24 a pár ještě nějakých programu...ale co se týče novy, prima cool, prima family atd. tak to přestalo z ničeho nic jít a píše to Nemáte Oprávění Sledovat tento Program. Kontaktujte služby zákazníkům.
nevíte v čem je problém?
Přestali jste mít na dekódovací kartě oprávnění ke sledování kódovaných programů. Pokud tomu moc nerozumíte, doporučuji obrátit se na prodejce, který Vám přijímač prodal či nainstaloval. U Skylinku lze na jejich webu /www.skylink.cz/ aktualizovat oprávnění, či registrovat kartu. Registrovaná karta si pak obnovuje oprávnění přes přijímač sama.
Programy nebyly vypnuty zničehonic, nejméně 2x jsem dostal upozornění, že buď budu platit anebo bude příjem znemožněn.Protože u mne chodí dobře i pozemní TV, tak jsem oželel Primu a další české stanice ze satelitu.
Pravidelně mi chodil propagační sešit s nabídkou placených programů a v něm byly tyto informace.
já tedy nevím, ale konstatovat dobře chodí a nepřijímat MUX2 mi nějak nejde dohromady. To vlastně nejde nova, prima, cinema, cool, barrandov
Skylink a Czlink si svévolně upravili pravidla a nutí lidi platit paušál přesto, že v době nákupu dekodovací karty tomu tak nebylo. Takže došlo k jednostranné změně smlouvy a teoreticky byste měli mít nárok na vrácení peněz.
Poděkujte Českému telekomunikačnímu úřadu za to že jim to povolil. Nejen že tento úřad dražší a zbytečnější než senát jde na ruku mobilním operátorům ale nyní si udělal další zářez posvěcením této zlodějiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.