Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit lednici LG GBB59SWHFS?

Od: petrr* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
zvažujeme koupit lednici LG GBB59SWHFS.
Nemáte někdo se značkou LG nějakou zkušenost?
Nenašel jsem žádné recenze k tomuto typu.
Děkuji vám za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

LG nám doporučoval servisní technik, měla by vydržet. Otec má podobný model, trochu mi vadí způsob otevírání dveří.

petrr*
hodnocení

Dobrý den,
děkuji vám za rady.
Neporadili by jste mi jestli je nějaká hodně podobná lednice o 10cm nižší? Tato má 190cm, já jsem menší, stačila by mi 180cm.
Dekuji vám za rady

martinm*
hodnocení

0x

mam lednicku GBB59SWRZS.Mam ji 6 měsicu a ted posledni mesic mi dělá neplechu asi po deseti hodinach zacne pipat alarm ze je neco s teplotou uz jsme tu meli dvakrát servis nic nevyřešil prej to mam fotit a posilat na email blbum do prahy ze se s tim nesetkali a prej si mame dat špunty do uší.Doufam že to je jen vyjmecny takové jednání jeste sem se stím nesetkal.Třeba je to jen vadný kus ,ale vadí mně ty jejich postupy volame tam skoro kazdy den .Tak přeji at dobře pořídíte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]