Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kindle nebo Pocketbook?

Od: mahtiel® odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
uvažuji nad vánočním dárkem pro sebe ve formě čtečky elektronických knih. Uvažuji nad Pocketbook 631 HD 2, případně nad novinkou, která bude v prodeji cca za měsíc: Pocketbook 632 HD 3. V jejich prospěch hraje to, že jsou kompatibilní s mnoha formáty e-booků. Novinka Pocketbook 632 HD 3 má být dokonce vodotěsná a měla by splňovat normu IPX7. Info zde (v ruštině, stránku jsem si strojově přeložila): pocketbook.ru/...
Dále přemýšlím nad alternativou ve formě Kindle Papewhite 3 (asi nad sponzorovanou verzí). Zjistila jsem totiž, že Kindle jsou téměř zcela bezporuchové, že jiné značky na ně v tomto ohledu nemají. Mínusem je, že podporují nativně asi jen 4 formáty.
Případně si nechám poradit i jinou čtečku, stropem je 4500 Kč.
Díky moc za rady. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám pocketbook 602 už sedm roků bez jakýchkoliv závad, a pokud nedojde k nějaké technologické revoluci, bude i moje příští čtečka PB. Myslím, že výhody převažují.

hodnocení

2x

Měl jsem obě a doporučuji jednoznačně Pocket Book, podporuje všechny dostupné formáty a je uživatelsky přívětivější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]