Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na pračku?

Od: sarka36 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, odešla mi pračka po 13letech Ardo.byla na 5kg jen..nyní mám 2 typy praček Sharp nebo Haier znate tu značku?nevím jakou chci na 7kg prádla a aspon 1200otaček.Značku Haier vubec neznam je to novinka.Nemáte někdo zkušenost sní?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Haier není novinka, je to čínský šmejd.

hodnocení

0x
Osobně bych do vysokootáčkové pračky nešla. Mám téměř deset let Whirlpool asi s 1000 otáčkami a úplná spokojenost. Pokud si dobře pamatuji, více otáček znamená i vyšší zátěž pro prané textilie. A kdoví, jak je to s životností...

olinl
hodnocení

0x
Máme z roku 2011 Elektrolux-boční dvířka, na 6kg, 1000 otáček max, před týdnem jsem poprvé měnil uhlíky na motoru (500,-Kč, údajně originální). Bohužel nevím, jak je na tom Elektrolux nyní s kvalitou. Sharp vyráběl kalkulačky, počítače-zkrátka elektroniku, takže po elektrické stránce by mohla být pračka dobrá. Vzhledem k tomu, že se většina dílů vyrábí v Číně a nesmyslně na pár měsíců životnosti, tak méně známé značky bych nekupoval. Raději bych volil Whirlpool, Elektrolux, AEG a Bosch(dražší). Ty se drží v prodejnosti i kvalitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]