Nejste přihlášen/a.
Uvažuji na LED páskem z Lidlu viz. lidl.cz/...
Nemáte někdo doma? Zkušenosti?
Jedna pro mne důležitá věc: k pásku je dodávaný dálkový ovladač. Mě by stačil pásek obyč bílý, barvy měnit nepotřebuji, ale protože na LED pásek bylo myšleno už při rekonstruki kuchyně, mám zásuvku ve které by byl zapojený zdroj pro pásek vedenou přes vypínač, kterým bych to chtěl rozsvěcet a zhasínat. Teď ale nevím, jestli po zapnutí vypínače není nutné ještě zmáčknout vypínač na dálkovém ovladači ...?
To platí pouze u e-shopů a je to 14 dní. U "kamenných" obchodů je to jen na dobré vůli, nikoli pravidlo.
Společnost Lidl umožňuje zákazníkům vrátit spotřební zboží ve lhůtě do 3 měsíců od jeho zakoupení, za předpokladu, že zákazník předloží originál dokladu o nákupu zboží a zboží vrátí nepoškozené a nepoužité v původním obalu, včetně návodu, příruček a ostatního příslušenství.
Reklamaci může zákazník uplatnit v kterékoliv prodejně společnosti Lidl v České republice. Doporučujeme Vám si k tomuto účelu vybrat prodejnu, kterou máte nejblíže.
zdroj: lidl.cz/...
@ lllidl: zboží vrátí nepoškozené a nepoužité v původním obalu
Děkuji za informaci, ale v tomhle případě bych právě potřeboval pásek vybalit a vyzkoušet jak funguje, tedy ho pak nemohu vrátit nepoužitý v původním obalu
Nicméně musím uznat, že jsem nikdy neměl v Lidlu problém zboží vrátit z jakéhokoliv důvodu.
@majsterjoe: Ano máte pravdu, mě by opravdu stačil obyčejný bílý pásek a zdroj. Jenže jsem na elektronik víceméně lama a nechce se mi zjišťovat co a kde nakoupit, jak zapojit atd. Zde se mi líbí, že v sadě jsou i propojky a stačí nastříhat, propojit jak je potřeba a jede to.
V každém případě děkuji všem za rady, pásek koupím a pokud by to nefungovalo, nechám vypínač na lince trvale zapnutý a budu ovládat ovladačem. Jen jsem pak ten vypínač nemusel dělat
V takovém připadě je zbytečné toto kupovat a vám stačí pouze koupit na metry led pásek a zdroj.
Podle mého tohle nebude fungovat bez DO.
Ale když koupíte toto a nechcete mít barevný pásek, stačí odstranit přijímač na ovladač a zapojit ze zdroje do vypínače.
masterjoe:
jak už bylo zmíněno výše, pásek si pamatuje poslední volbu dálkového ovládání i po totálním odepojení od zdroje napájení, takže když se dálkáčem navolí barva, případně režim změny barev a zapne se, tak je možné dálkové ovládání klidně zahodit a pásek pojede pořád jak byl naposled nastaven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.