Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ničí vypínání po sedmi či 10 dnech lednici?

Od: danuska* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den taková netypická otázka. Mám novou lednici s mrazákem Candy. Od července či srpna teď cestuji, takže jsem doma obvykle Jen dva dny a potom 7 až 10 dní na cestách. V mé nepřítomnosti nejsou v lednici potraviny, nakoupím si něco málo vždy jen na ty dva dny kdy jsem, na dobu kdy odjíždím to jest těch 7 či někdy více dní lednici s mrazákem vypínám. Ničí takové relativně časté vypínání lednici? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Lednici je to jedno, jen má trochu větší spotřebu. Pokud je lednice stále v chodu, pouze občasným sepnutím udržuje danou teplotu. Pokud jede od nuly, trvá jí déle než se dostane na provozní režim a tím má spotřebu vyšší

hodnocení

0x

Kompresoru je to srdečně jedno, jestli ho na pár dní vypneš. Jediné, co pro ledničku znamená větší zátěž, je doba než se vnitřek dostane na provozní teplotu.

myska*
hodnocení

0x

A je nutné lednici na ty dva dny zapínat? I potraviny, které mají být v lednici, den dva mimo lednici vydrží.

hodnocení

0x

Zdravim, celkem je to jedno, jedině u starši lednice se při vypínani a zapínani orosuje zařizeni proto muže korodovat .Tim padem časem nastat problem ale je to stejně teorie.

vernon
hodnocení

0x
Je jí to srdečně jedno. Akorát se doporučuje nechat pootevřená dvířka, kvůli úniku případné vlhkosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]