Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou kameru vybrat?

Od: karolina* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, potřebovala bych radu, kterou kamerku koupit. Sjcam SJ4000: digitalni-kamery.heureka./... Vega 6 Star: digitalni-kamery.heureka./... a proti jsem si přečetla, kamery srovnala, každá má v něčem navrch. Využití na horách, při sjezdech na lyžích, dovolených, pod vodou. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to chcete jako vyloženě zadokumentování nějaké akce, tak je jedno kterou. Na nějaké filmařské ambice zapomeňte. Tyhle příšernosti nemají žádnou hloubku ostrosti a děsně deformují linie, takže sloup není rovný, ale kvůli širokému záběru křivý jak luk.

hodnocení

0x
SJ4000 mám, není špatná, ale nemá stabilizaci a i parametrově je horši než ta Vega. Projděte si hodnocení na netu a porovnejte. Já bych ale určitě upřednostnil tu stabilizaci... A vzhledem k tomu, že chcete akční kameru a ne profi filmovou, tak určitě to není špatný výběr

petan*
hodnocení

0x

Zdravím, z žádnou z těchto sice nemám zkušenost (mám od jiné značky), ale parametrově je to dost podobné. Jak už tu někdo píše, té stabilizace je škoda, ta by se na vaše využítí hodila

gwil
hodnocení

0x

Ono záleží na hodně parametrech. Například rozlišení, snímky za sekundu, stabilizace, maximální cena atd.

petan*
hodnocení

0x

Na tu cenu bych se vyprd, pokud by se nemohla vyšplhat k desetiticím. Já mám kameru kolem 2 tisíc a je super.

stevardt
hodnocení

0x

Co je zač?

petan*
26.10.18 10:50

od lamaxu

stevardt
hodnocení

0x

nemáš nějaké video?

petan*
hodnocení

0x

Po víkendu pošlu, jedu kouknout na Klínovec tak budou lepší videa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]