Dobrý den, potřebovala bych radu, kterou kamerku koupit. Sjcam SJ4000: digitalni-kamery.heureka./... Vega 6 Star: digitalni-kamery.heureka./... a proti jsem si přečetla, kamery srovnala, každá má v něčem navrch. Využití na horách, při sjezdech na lyžích, dovolených, pod vodou. Děkuji
Pokud to chcete jako vyloženě zadokumentování nějaké akce, tak je jedno kterou. Na nějaké filmařské ambice zapomeňte. Tyhle příšernosti nemají žádnou hloubku ostrosti a děsně deformují linie, takže sloup není rovný, ale kvůli širokému záběru křivý jak luk.
SJ4000 mám, není špatná, ale nemá stabilizaci a i parametrově je horši než ta Vega. Projděte si hodnocení na netu a porovnejte. Já bych ale určitě upřednostnil tu stabilizaci... A vzhledem k tomu, že chcete akční kameru a ne profi filmovou, tak určitě to není špatný výběr
Zdravím, z žádnou z těchto sice nemám zkušenost (mám od jiné značky), ale parametrově je to dost podobné. Jak už tu někdo píše, té stabilizace je škoda, ta by se na vaše využítí hodila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.