Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mnoho pokusů odblokování gesta (telefon)

Od: doogex20 odpovědí: 10 změna:

Moje dcera má telefon dooge x20 a po delším nepoužívání zapoměla gesto a nevíme jak telefon odemknout, už je u něho příliš mnoho pokusů a stále neúspěšně. Prosím poraďte!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqgs
hodnocení

1x

Po několika neúspěších se objeví možnost přihlásit se účtem google. Nemáte-li přihlašovací heslo, použijte postup na resetování hesla: accounts.google.com/...

doogex20
hodnocení

Žádné přihlášení to nevyžadovalo i když telefon má přihlášen ke svému účtu na googlu, jen stále nové a nové gesto a to s prodlevou 955 sekund.

oinl
hodnocení

0x
Když už budete hodně naštvaní, tak resetovat do továrního nastavení (factory reset). Myslím že to jde u androidu i bez ztráty dat, ale stoprocentně si nejsem jist.
doogex20
hodnocení

To už jsem zkoušel, ale bez úspěchu pokud někdo víte jak, tak napište, mě se vždy ukáže panáček android s červeným trojúhelníkem a vykřičníkem.
rqhs

doogexi20 však já vím jak a taky jsem ti napsal, jak se to řeší. Po obnově továrních nastavení je vyžadováno přihlášení do google účtu, takžě majitel tohoto účtu, který se do zařízení kdysi nastavil se musí přihlásit. Jestli si nepamatuje heslo, může použít uvedený postup pro obnovení hesla. Co je na tom k nepochopení? Je to ochrana před neoprávněným užíváním nespravnou osobou, jmenune se to FRP a je to.součástï systému android od verze 5.x

doogex20
hodnocení

Jenže já už jsem psal, že mi to resetovat do továrního nastavení nejde. Mě to tak daleko nepustí.
olinl
doogex20 máš vytaženu z telefonu SIM a SD kartu před zmáčknutím vypínacího tlačítka a tlačítka hlasitosti před továrním resetem/nastavením? Jinak by bylo další možností navštívit servis mobilů, třeba mají nějakou fintu, jak to otevřít (a nedosáhnout na cenu mobilu). Jsou i programy/aplikace na přeinstalování androidu pro takové případy zapomění hesel, ale chce to trochu zkušeností nebo to nechat na servisu. Návody na přeinstalaci přes PC jsou na internetu, ale může padnout záruka telefonu i když u těchto levných mobilů není příliš co řešit.. Ještě jsem našel návod na tovární nastavení, kam si se dostal do bodu s robotem a vykřičníkem. Je to v ruštině. Mačkáš dál tlačítka vypnutí a pro zvyšování či snižování hodnot. Zkoukni

doogex20
hodnocení

Díky za pomoc, telefon je opraven.
olinl
Jen pro zajímavost, jak si problém vyřešil?

doogex20
hodnocení

0x
Udělal jsem hard reset podle toho návodu, jak jste mi poslal a potom jsem ho přihlásil k jejímu účtu na googlu. A vše je jak má být. Ještě jednou velké díky za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]