Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický zubní kartáček – obecné rady

Od: anita* odpovědí: 13 změna:

Ahoj, chci si pořídit elektrický kartáček. Nějaké rady pro nezkušenou? :) Na co se zaměřit, atd... Díky moc Anita

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, podívejte se viz odkaz a čtěte (hlavně tam ten můj příspěvek ). Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 04.10.18 15:57:

anita - aktualne.cz/...

nyny*
hodnocení

2x
Několik let jsem používal oscilační kartáček od Oral B, ten se po rozbil a pak jsem si pořídil sonický od Philips a je to jako sednout z Trabanta do BMW.
Takže doporučuji sonický.

hodnocení

2x
Mám doma sonický kartáček Xiaomi a spokojenost. Rozhodně nekupujte oscilační (hlavice osciluje, tj. se otáčí), ušetřete si na kvalitní sonický (Philips Sonicare nebo levnější Xiaomi apod.) Ten pouze vibruje. Měl by být šetrnější k zubům a především k dásním.

hodnocení

0x

Moje rada - nepořizovat. Pořiďte si Curaprox Ultra Soft a čistěte každý večer 10 minut třeba u televize.

anita*

můžu vědět váš názor proč ne?

likin*
hodnocení

0x

Pouze asi sonický, viz testy v DTestu.

anita*
hodnocení

0x

Díky @ben pročtu :) A co je to sonický :)?

anita*
hodnocení

0x

Díky za vysvětlení, takže když už tak sonický?

Za mne určitě. :)

anita*
hodnocení

0x

Děkuji mockrát. Kouknu tedy po sonickém jestli není hodně draý oproti ne-sonickému :). Kdyby byli další rady nebo tipy jsem tu :).

hodnocení

0x

Máme sonický z Lidlu a spokojenost. Stejná zkušenost jako nyny.

anita*
hodnocení

0x

Děkuju, podívám se na něj. S lidlem mám zatím dobré zkušenosti, ale jen co se týče oblečení tak nevím nevím zda si troufnu i elektro.

sidlo
hodnocení

0x

Já s tím teda nikdy problém neměl. Tak to už je pak podle toho jak moc ti záleží na ceně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]