Dobry den bydlim v byte. Mame spolecnou antenu. Na tv v obyvaku chytim vse i v novem standardu vcetne kanalu 26 kde je ceska televize s perfektnim signalem. V loznici mam tv kde jde vse krome tohoto kanalu. Obe tv podporuji novy kodek hevc, jen ta v loznici nenajde tento kanal ani pri rucnim hledani. Kde mam hledat chybu? Dekuji
zkuste ty dvě telky přehodit, problém může být v síle signálu, pokud nenaladíte ani na přívodu kde kanál 26 jede, bude tov citlivosti TV, pokud naladíte, pak bych hledal asi v rozbočení signálu, nebo volal správce STA
televize
Nevim jak se delaji rozvody v bytovce ale s kanalem 26 je jako s jedinym problem. Na tv kde jde, je sila a kvalita signalu kolem 90 procent. Tam kde nejde je nula. Nejde mi do hlacy ze by byly rozvody sta udelan tak ze do jednoho pokoje nejde jeden kanal.
no tak jednak zkusit ty telky vyměnit, jak jsem psal, a pak se poptat sousedů asi nad vámi, nebo zkusit telku u nich, nejdříve je třeba eliminovat TV. Tak vemte tu naladěnou a dejte ji na přívod kde 26kanál není a uvidí se.., on stačí povolený šroubek v bytě nyd váma a je problém, třeby to dělá celá stupačka. Já nevím jestli máte samostatný přívod od STA, nebo jste si to rozbočil vy a natáhl do druhé cimry.
televize
Je to nova bytovka takze vubec netusim jak je to resene. Zkusim tedy vymenit tv a uvidime
jak je to řešené je v projektu...to neví jinak nikdo..může to být taženo z pokoje do pokoje ale také nemusí a může být samostatná větev odshora pro každý pokoj..to záleží jak projektant spočítal útlumy kabelů a tásuvek..
televize
Je mi divne ze nejde jen tento kanal. Protoze z toho sameho vysilace tam programy na jinem kanalu chytam
jo u TV signálu jeden nikdy neví, jaký je výsledek přemístění přijímačů?
televize
Tak jsem dorazil domů, mrknul na tv a ejhle. Kánál 26 lze naladit. Sice po najetí např. na čt24 to v detailech píše nějakou bitovou chybu ale po chvíli se to srovnalo a běží tak nevím, kde byl zakopaný pes.
tak ono dokáže hodně také počasí potrápit a stromy v cestě signálu a podobné nesmysly, podobně jako u WiFi
televize
JAko že by jeden den byla síla signálu 0% a druhý 100%? A dělalo to jen u jednoho kanálu? A navíc dnes je horší počasí než včera. Každopádně jsem rád že to jde.
jen polemizujete, ale nezkusil jste nic, nevíme jestli se jedná o DVB-T nebo DVB-T2, nevímejestli máte samostané stupačky, enbo jste si rozdělil signál vy, nevíma jak jsou na tom jiní uživatelé STA, tak co chcete řešit? jen polemizujete jestli je mžné to nebo ono..
televize
jednáse o dvb t2, rozvody jsou dělané firmou, dodavatelem bytu, v každém pokoji je zásuvka, nic jsem nedodělával.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.