Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SciPhone i68 - bluethooth sluchátka

Od: gecitka* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli by mi někdo tady neporadil.Mám totiž SciPhone i68 a někde jsem četla že má A2DP profil,takže bych přez něj chtěla zapojit moje bluethootové sluchátka Jabra,ale vůbec nevím jak,páč menu mám anglický takže vůbec nevím jak na to.Prosím moc o radu. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

*cteni*Přečti si: poradte.cz/...

doplněno 08.11.09 13:27:

A chceš ten český návod?

gecitka*
hodnocení

To jsem si pročetla,ale k tomu co chci vědět tam nic není.

gecitka*

A co všechno obsahuje? Už jsem si totiž objednala jeden a přišli mi jen asi 2 stránky a bylo tam jen jak to mám vypnout a zapnout a to bylo vše. Chtěla bych úplně kompletní ten návod. A za kolik by byl?

papene*

*zed*Jak já to mám vědět.

Přečti si odkazy a tam najdeš adresu kde to stahujou.*cteni*Číst snad umíš.Tam zavoláš a na vše se jich zeptáš a hotovo.

Buď ti to bude vyhovovat nebo ne.

Zlom vaz.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]