Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube na starém multimeidálním centru

Od: 22aa odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Chystám se k vánocům koupit multimediální centrum.

Poradíte mi prosím?

Chci si to multimediální centrum koupit k vánocům s bazaru ale to je po starém názvu psané Youtube Video a jestli to půjde nebo si musím za 999 kč koupit čínskej křáp z roku 2018 kterej se zničí během 2 dní.

Viz link: sbazar.cz/...

A pak další link : sbazar.cz/...

Nebo stačí browser intergrovaný a pak zadat do googlu youtube?

Děkuji. 22aa.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Jedině něco s Androidem,jinak musíš spoléhat na upgrade od výrobce zařízení...starší zařízení nebude fungovat.

22aa
hodnocení

To mám jako dát za levnou sračku se slabým ovladačem dát 1000kč?

Co pak já kradu?

Alespon nějakej bych potřeboval z bazaru za 500 se silnějším ovladačem a dlouhou životností materiálu v ovladači.

Jednou se mi to rozbije ten ovladač a můžu si koupit novej křáp za 50000!

1000 kč je moc velká zlodějna!

Opět hloupé, provokativní kecy od známého tazatele

karel556*
Nenazýval bych vše co je z Číny sra*kou, to dělají jen hlupáci kteří nevědí, nebo nechtějí vědět, že v Číně se vyrábějí i velice kvalitní výrobky.
rv*

Prostě od číňana krabičku s androidem - viz výše. Nějaký dodaný ovladač tě nezajímá (vyhodíš ho do popelnice), protože připojíš libovolnou klávesnici a myš (drát i bezdrát, bluetooth).

Zařízení se speciálním softwarem je závislé na (nulové) podpoře od výrobce, takže nepřehraješ všechno a nenainstaluješ si co chceš. Číňani mají standardně předinstalovaný KODI a dál je na tobě, jak to rozšíříš.

22aa
hodnocení

Jenže zapnout jinak než ovladačem to nepůjde.

Což by byl někde čudlík u centra.

Pokud je to jen na ovladači tak ho můžu jen vyhodit.

Protože myší nebo klávesnicí to nepůjde.

rv*

Obvykle se zapíná připojením napájení.

22aa
hodnocení

Je to někde v návodu?

A kde ho stáhnout?

Děkuji. 22aa.

rv*
Obávám se, že taková podružnost v návodu nebude. Měl jsem jich několik, poslední beelink g1 - ten by měl stačit i dnes - a při přivedení napájení vždy naběhly.

22aa
hodnocení

Vy jste to vyzkoušel?

Nebo se musím z banggodu (eshopu) nechat okrádat platební kartou?

Stačí jednou platíš a sebere vám to všechno a to je podvod!

Nejlépe připojit myš s klávesnicí nebo koupit jdeině hloupější centrum.

Už jse tu myš testoval a spustilo se vám to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]