Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chystám se k vánocům koupit multimediální centrum.
Poradíte mi prosím?
Chci si to multimediální centrum koupit k vánocům s bazaru ale to je po starém názvu psané Youtube Video a jestli to půjde nebo si musím za 999 kč koupit čínskej křáp z roku 2018 kterej se zničí během 2 dní.
Viz link: sbazar.cz/...
A pak další link : sbazar.cz/...
Nebo stačí browser intergrovaný a pak zadat do googlu youtube?
Děkuji. 22aa.
To mám jako dát za levnou sračku se slabým ovladačem dát 1000kč?
Co pak já kradu?
Alespon nějakej bych potřeboval z bazaru za 500 se silnějším ovladačem a dlouhou životností materiálu v ovladači.
Jednou se mi to rozbije ten ovladač a můžu si koupit novej křáp za 50000!
1000 kč je moc velká zlodějna!
Prostě od číňana krabičku s androidem - viz výše. Nějaký dodaný ovladač tě nezajímá (vyhodíš ho do popelnice), protože připojíš libovolnou klávesnici a myš (drát i bezdrát, bluetooth).
Zařízení se speciálním softwarem je závislé na (nulové) podpoře od výrobce, takže nepřehraješ všechno a nenainstaluješ si co chceš. Číňani mají standardně předinstalovaný KODI a dál je na tobě, jak to rozšíříš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.