Nejste přihlášen/a.
Známá mi dlužila nějaké peníze a protože neměla na vrácení, tak mi dala power bank Asus, tuhletu zbozi.cz/... . Mám jen tu krabičku a pak kabel. Myslím si, že by k tomu měl být ještě nějaký kabel na nabíjení, ne? Nebo to mám napojit do notebooku a nabít přes něj. A jak poznám, že je nabitá? Bliká tam jen jedno světýlko i když tam jsou asi 4 . Poradíte mi někdo jak ji používat? Díky. Známá nekomunikuje, tak se nemám koho zeptat.
Díky, zkusím to přes nabíječku mobilu, nebyla jsem si jistá jestli je to možné.
Powerbanku můžete nabíjet běžnou nabíječkou k mobilnímu telefonu.
V návodu k power bance bude jistě napsáno jakým způsobem dioda, či diody blikají či svítí při nabíjení...ukončeném nabíjení, nebo při vybíjení.
Nic jednoduššího být nemůže.
Z NB přes USB power banku nabijete stěží..i když ji budete nabíjet 14 dní..to není správná cesta.
Klidně můžeš připojit powerbanku i do USB portu notebooku.
Některé notebooky dokáží dávat napětí i při vypnutém notebooku, ale notebook musí být připojení do elektrické sítě.
USB porty mají proudové omezení (myslím si že 500mA), takže se powerbanka bude nabíjet pomalu a dlouho. Hrubým výpočtem bude nabíjení trvat minimálně 20hodin.
Pokud máš silnější napájecí zdroj s USB výstupem, tak powerbanku připoj k němu a nech ji nabíjet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.