Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Power banka a její příslušenství

Od: m123* odpovědí: 3 změna:

Známá mi dlužila nějaké peníze a protože neměla na vrácení, tak mi dala power bank Asus, tuhletu zbozi.cz/... . Mám jen tu krabičku a pak kabel. Myslím si, že by k tomu měl být ještě nějaký kabel na nabíjení, ne? Nebo to mám napojit do notebooku a nabít přes něj. A jak poznám, že je nabitá? Bliká tam jen jedno světýlko i když tam jsou asi 4 . Poradíte mi někdo jak ji používat? Díky. Známá nekomunikuje, tak se nemám koho zeptat.

doplněno 26.09.18 16:30:

Díky, zkusím to přes nabíječku mobilu, nebyla jsem si jistá jestli je to možné.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jeden kabel stačí. Z jedné strany nabíjí zařízení z power banky a když ho otočíte, tak z nabíječky power banku. Při nabíjení začne blikat jedno ze světýlek a až bude úplně celá nabitá pak všechny zhasnou nebo budou svítit. Na to přijdete.

hodnocení

0x

Powerbanku můžete nabíjet běžnou nabíječkou k mobilnímu telefonu.

V návodu k power bance bude jistě napsáno jakým způsobem dioda, či diody blikají či svítí při nabíjení...ukončeném nabíjení, nebo při vybíjení.

Nic jednoduššího být nemůže.

Z NB přes USB power banku nabijete stěží..i když ji budete nabíjet 14 dní..to není správná cesta.

hodnocení

0x

Klidně můžeš připojit powerbanku i do USB portu notebooku.

Některé notebooky dokáží dávat napětí i při vypnutém notebooku, ale notebook musí být připojení do elektrické sítě.

USB porty mají proudové omezení (myslím si že 500mA), takže se powerbanka bude nabíjet pomalu a dlouho. Hrubým výpočtem bude nabíjení trvat minimálně 20hodin.

Pokud máš silnější napájecí zdroj s USB výstupem, tak powerbanku připoj k němu a nech ji nabíjet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]