Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon K 08 - nevím si s ním rady

Od: honzik* odpovědí: 14 změna:

koupil sem si K 08,na první pohled fakt pěkný telefon, ALE, připadá mi že na tom telefonu nic nejde, vubec sem nenašel třeba budík, nadstavení melodií na vyzvánění, mp3 už vubec ne, manual je v angličtine a ja sem z toho uplne hotovy,prosím pomozte nebo to ROZŠLAPU, děkuji pěkně

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No když si kupuješ mobil podle vzhledu, tak pak nenaříkej. Kdo to vůbec vyrábí a proč jsi to kupoval bez českého návodu?

papene*
hodnocení

0x

*klik*A zkoušel si to přes operátora?Nám vždy pomohl.*tanec*

honzik*
hodnocení

ja ho koupil před dvěma dny, četl sem o něm na nějakem foru a vyplynulo z toho že za ty prachy se to dá ale ja ho asi brzo rožšlapu, přes operatora jsem to jeste nezkoušel, zatím sem myslel že by mi mohl nekdo poradit kdo s tim ma nejakou zkusenost...

hodnocení

0x

na které aukci , nebo v jakém bazaru jsi ho koupil, co?

honzik*
hodnocení

www.avizo.cz :(

zuzee*

Já musím říct že použitý telefon bych nikdy nekoupila - člověk nikdy neví jestli není kradený, poškozený, utopený. A taky záruka nikde

hodnocení

0x

zadej do "gůglu" název toho telefonu a budeš chytřejší :(

dle mne si udělal chybu, že sis ho vůbec koupil

doplněno 08.11.09 07:21:

lidé co tento "mobil" koupili, ho rádi brzy prodávali

celp*

Nebudu tvrdit,že všechno co je z Číny je šmejd,ale v případě KA 08 je to bohužel pravda.Pošli ho zpátky tomu kdo Ti to prodal.

moxa*
hodnocení

0x

Není to tenhle? okimport.cz/...

Měl by tam být i návod...

měla to být napodobenina IPHONu, ale zřejmě soudruzi udělali někde chybu *smich*

kafr

... koupím si vědomě čínskou napodobeninu iphonu za pár šupů, abych mohl dělat machry. Ale ono se to jako iphon nechová!? No jak je toto možné?

Já jsem očekával pěkný design a slot na dvě SIM. Oboje ten telefon má a bezva funguje! Za tu cenu je to super kousek.

Když chcete za každou cenu dělat dojem, kupte si originál jelita!

pepyk93*
hodnocení

0x

Mě by jenom zajímalo,kolik napodobenin Iphonu ještě čínští kolegové vymyslí.*uf**smich*

bude jich hodně, ale budou stát za velký HO-NO *bum*

pepyk93*

2 Kubinec :

No to je jasný*smich* Začalo to Sciphonem pokud se nepletu,pokračuje to přes KA 08 a schválně co bude následovat...jde to pořád s *smich*kopce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]