Nejste přihlášen/a.
Jelikož tomuhle vůbec nerozumím, tak bych chtěl požádat o pomoc s výběrem sluchátek... Měly by to být špunty na poslech hudby typu Rock/Metal a měly by mít asi i trošku lepší basy.
Děkuji všem za pomoc.
0x
Souhlas - i když se občas prodávají pecky/špunty, které někdo popíše jako ideální pro vaše účely...
Pecky zvuk často navíc deformují a špína v uších s ušním mazem dokážou udělat super zánět...
Mrkněte na tyto. A nebo lehčí klasika.
doplněno 04.10.18 13:30: Já bych ještě uvedl další pohled na věc. Sluchátka na uši můžu mít i hodinu, dvě. Pecky v uších tlačí nebo vypadávají. Jestli chci poslech komfortní, nechci tlak v uších.
Ještě jsem nikde neslyšel, že by někdo měl zánět v uchu od sluchátek, ale asi to možné je. Jinak souhlasím, že pokud chceš lepší zvuk, tak to chce náhlavní sluchátka. O to víc pokud chceš silné basy.
Sluchátka pro mobil musí mít nejlépe impedanci 16 ohmů. Jsou na to stavěny zesilovače těchto přístrojů.
No je to samozřejmě na vás. Ale musím říct že ty marshaly jsou dost pohodlný a i po celém dnu nošení mě z nich nebolely uši. A se špuntama celkem uši trpí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.