Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka kolem 1000?

Od: sluchatka odpovědí: 18 změna:
Dobrý den,
Jelikož tomuhle vůbec nerozumím, tak bych chtěl požádat o pomoc s výběrem sluchátek... Měly by to být špunty na poslech hudby typu Rock/Metal a měly by mít asi i trošku lepší basy.
Děkuji všem za pomoc.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli chceš kvalitní poslech, těžko ho docílíš bez solidních sluchátek. Na špunty zapomeň.

vernon
Nesmysl. I špunty dokáží hrát výborně. Ale až v cenové kategorii 2 - 3 tis. korun. Do tisicovky sežene jen max. lepší průměr.
Naopak, peckovým sluchátkům bych se úplně vyhnul, postrádají dostatek basů.

hodnocení

0x

Souhlas - i když se občas prodávají pecky/špunty, které někdo popíše jako ideální pro vaše účely...

Pecky zvuk často navíc deformují a špína v uších s ušním mazem dokážou udělat super zánět...

Mrkněte na tyto. A nebo lehčí klasika.

doplněno 04.10.18 13:30: Já bych ještě uvedl další pohled na věc. Sluchátka na uši můžu mít i hodinu, dvě. Pecky v uších tlačí nebo vypadávají. Jestli chci poslech komfortní, nechci tlak v uších.
trenda

Ještě jsem nikde neslyšel, že by někdo měl zánět v uchu od sluchátek, ale asi to možné je. Jinak souhlasím, že pokud chceš lepší zvuk, tak to chce náhlavní sluchátka. O to víc pokud chceš silné basy.

vernon
Koss Porta Pro nemají a taky nikdy neměly kvalitní zvuk. Navíc je lze špatně použít k přenosným zařízením, jako jsou kapesní MP3/MP4 přehrávače telefony nebo tablety. Mají totiž vysokou impedanci a nízkou citlivost.
Sluchátka pro mobil musí mít nejlépe impedanci 16 ohmů. Jsou na to stavěny zesilovače těchto přístrojů.

marsal
hodnocení

0x
Já doporučuji tyhle sluchatka.heureka.cz/...
sluchatka
hodnocení

Já vím a chápu, že náhlavní mají lepší zvuk... Ale prostě já ty náhlavní rád nemám, chci jen něco do autobusu a taky, co dám do kapsy a jdu.. Chtěl bych prostě spuntove sluchátka se zvukem dobrým pro spuntove sluchátka
trenda

A chceš vyloženě drátová nebo to můžou být i bezdráty?

sluchatka
hodnocení

Na drátu mi nezáleží
marsal

No je to samozřejmě na vás. Ale musím říct že ty marshaly jsou dost pohodlný a i po celém dnu nošení mě z nich nebolely uši. A se špuntama celkem uši trpí..

trenda

Pokud špunty nemáš v uších celej den, ale jenom třeba hodinu na cestu, tak to tak hrozné není. Některé náhlavní zase moc tlačí na hlavu a časem z toho taky bolí hlava.

hodnocení

0x

pokud špunty s dobrým přednesem basů, tak jedině tyhle:

heureka.cz/...

sollik*

Ano The Plug mají výborný zvuk ( a to poslouchám mix od klasiky přes vokály až po 90´ léta), ale rozhodně nedoporučuji do města. Já poslouchám zásadně doma z notebooku a měl bych strach s nimi vyjít ven. Velice dobře Vás totiž odizolují od okolních zvuků...

tornado*
hodnocení

0x

To, že špunty kolem tisícovky musí být zákonitě šmejd už není dávno pravda...

jonaas

Souhlas, mám špunty za 1200kč a to už jsou rok staré a hrajou výborně.

tomms
hodnocení

0x

Já teda souhlasím s pánama nade mnou. Měl jsem i špunty kolem této částky a nikdy mě tak nenadchnuly.

jonaas

Zřejmě špatný výběr :)

radimr
hodnocení

0x

Já koupil sluchátka od bml Eseries za necelých 600,- a hrajou výborně. Už několikrát se mi potvrdilo, že ne vždycky to drahé znamení kvalitní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]