Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi mtv videa nejdou z jiných převodníků?

Od: 22aa odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Ono prej existuje řada nejen bezplatných programů na převod mtv videa které jdou ale i jiné které mají možnost spustit zkušební verzi i možnost koupit cd s tím konverterem nebere.

Prosím poradte mi proč mi na tom freewarovým converteru mi videa jdou ale na koupených značkových které jdou koupit jako je iorg soft nebo jiné ta mp4ka v tom převedené video nebere.

Prosím nevíte jak to nastavit?

Když jsem měl doby když já měl mp4 sencor 128x128 mtv a mě to nešlo od jiného výrobce než my mpx player.

Děkuji 22aa.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

?

Ta otázka je tak nejasná, že není zřejmé co s čím děláte a čeho chcete dosáhnout. Snad vzdáleně potřebujete překonvertovat video z formátu mkv do jiného? Dle toho, jakým kodekem je video v mkv komprimováno, lze použít programy "Avidemux" nebo "VLC player".

hodnocení

0x

Opět od tohoto tazatele zmatená otázka, neví zřejmě "která bije" a podle toho to pak vypadá.Jak mu má někdo odpovědět, když není schopen normálně popsat o co jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]