Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu jak mám nahrát do pračky prací program přes telefon. Koupila jsem si pračku a je tam tahle funkce. Nemohl by někdo z vás poradit krok za krokem jak to provést a vysvětlit jak to funguje? Zda si mohu narát pokaždé jiný prací program nebo už tam zůstane ten, co jsem nahrála. Děkuji za ochotu. Máca
Nevíme, jakou máte pračku, ale tady je návod pro Candy CS4 1172D3/1-S bílá, v rubrice Ke stažení, kde od strany 16 je popsáno použití mobilu Návod - Candy CS4/...
Mobil musí být vybavený funkcí NFC (Near Field Communication), alespoň zde pro pračky Candy...a předem musíte nainstalovat aplikaci Candy siply-Fi...rozepisuji se zde, ale pořád nevíme, kterou pračku vlastně máte, zda Candy, LG, nebo jinou...takže pokračování až po této informaci...
Dejte typ pračky i s číselným označením...jinak ty aplikace pro ovládání budou fungovat na podobném principu, akorát, že co firma, to trochu jinak vypadající aplikace...
LG Smart ThinQ" . Podle recenzí nic moc...no uvidíte...a pokud se ozve někdo, kdo tuto funkci využívá, dozvíte se snad více...
Tak mě napadlo oslovit syna, jestli by mu něco neřeklo téma pračka a nové programy, když se stále hrabe v počítačích a telefonech...no a za chvíli jsem prala. Recenze prý nemám číst, špatné prý píší ti, co si s něčím nevědí rady nebo týpci od konkurence. Beko chválil, prý má nejlépe nastavená kurvítka. Ale co to je za součást výrobku netuším. Díky za Váš zájem, ale pro příště, pokud nejste schopni odpovědět na danou otázku, je zbytečné na ni jakkoliv reagovat. Zdraví Máca.
Máte pravdu, Máco. Pokud bude příště otázka formulována tak, jak ta vaše (pouze "všeobecné údaje"), nebudu na ni reagovat...
Neberte to jako nevděk nebo urážku. Vůbec to tak myšleno nebylo. Jen jsem očekávala: "Máco, vem si telofon, stáhni si aplikaci..., jdi k pračce, zapni ji,..." Prostě krok za kromem pro blbé. Ale odpověď typu snad to bude někdo vědět, má to špatné recenze. To je u mě na palec dolů. Ale nic ve zlém, co tu takhle čtu za odpovědi, nejste jediný, kdo reaguje na otázku jinak než tazatel očekával. Hezký den. Máca
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.