Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nevíte proč nefunguje převést víc než hodinu převést smv video?
Stačí chvíle a finished přitom tam to video není v nabídce na ploše nebo jinam.
Děkuji 22aa.
Vy jste mi dal smazaný odkaz.
No popíšu to. Dám tam video například ve formátu .avi
potom dám convert pak počkám 5 minut a potom se mi zastaví.
Viz link (odkaz): zive.cz/...
To se mi stávalo ve verzi 4.0.
Děkuji. 22aa.
OK, sorry, je to už starý software, nevšimnul jsem si, že je odkaz nefunkční. Podle mě je to chyba programu. Zkuste ho přeinstalovat, nebo zkusit najít jinou verzi a pak nainstalovat. Bude to asi ale problém. Podívejte se sem, jestli to půjde, já to nechci stahovat do mého PC. Ještě mě napadlo, zkuste najít jiný program, který dokáže konverzi do formátu smv. Programů na konverzi videa jsou mraky, některý to třeba zvládne.
No to je on kterej mi nezvládnul převést dlouhá videa.
Naštěstí ten od philipsu converter umí všechno a nemusím mít aktivovanou mp4.
Ten od arc softu už by po mě chtěl tu mp4 ale našel jsem ten ktrerej jde bez mp4.
Ten 4.1 od sigmatelu bere jenom ty do 4 minut a pak přestane a napíše mi finish. A nebyla tam velikost.
Kdyby byl ten co byl v manuálu.
Prosím nevíte jak udělat alespon 1 hodinu a 20 minut video přes tu verzi 4.1?
Děkuji.
Asi budeš mít smůlu, je to stará záležitost. Budeš muset konvertovat videa do formátů, které dnes není problém přehrávat. Mpeg, Avi, Mkv, Mp4, Vob a pod. Programů pro konverzi je dost. Nebo vypálit na DVD a promítat třeba v televizi a nebo ve vhodném formátu dát na flešku a taky pustit v televizi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.