Nejste přihlášen/a.
No, částečně je pravda, že se prádlo nemusí žehlit. Stačí vyndat ho ze sušičky ještě teplé a poskládat. Jen si nejsem jistá, jestli by to fungovalo i s košilemi. Pokud prádlo necháte v sušičce déle, tak se samozřejmě zmačká.
Plus je, že vám nikde nevisí prádlo (aspoň ne moc), v zimě nezatuchne, máte vyprané a vyžehlené prádlo za pár hodin.
Mínus je samozřejmě ve spotřebě elektrické energie, některé prádlo se do sušičky nedává, takže vám bude stejně někde viset. Také se říká, že se prádlo sušením v sušičce rychleji poškozuje, ale nevím, co je na tom pravdy.
Může se stát, že se některý kousek srazí. Sralzlilo se mi v sušičce jedno tričko, od té doby s oblíbenými tričky neriskuji a nedávám je tam. Jinak je to velký pomocník, hlavně v zimě. Sušičku poškozuje aviváž, ve které se pere prádlo. Tak kupuji vonavé ubrousky určené do sušičky.
Je to jak píše clayman..kdysi jsem měla pračku se sušičkou Malber. Já to osobně nedoporučuji, dala se sušit jen polovina prádla, takže co s druhou polovinou?
Navíc ta pračka odešla dost brzo, vlastně buď prala, nebo sušila. Já si osobně nemyslím, že nemusíte žehlit, záleží, jaké máte nároky...ale já jsem ze sušičky toho žehlila dost. Za sebe pračku se sušičkou nedoporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.