Nejste přihlášen/a.
Takto Vám datový limit těžko posoudíme. Ono záleží na co internet budete používat, jak často, atd.
Jde s tim vyjít, je to ale takový minimum s tim, že se to ke konci zůčtovacího období musí hlídat. Je to mít většině aplikací zakázaný data a používat to tak na internet, mail a mesenger. Co žere data mimo stahování jsou třeba internetový rádia, videa, aktualizace softwaru, cloudový služby...
Já mám 200mega za měsíc a naprosto mi to stačí. Je to jen pro sichr. Nepotřebuji to na nějaké kraviny, jako dnešní mládež. Když potřebuji, tak použiju WiFi. Pokud nelze WiFi, zapnu data. Záleží prostě k čemu to potřebuješ.Já mám telefon k původnímu účelu a pro SMS, případně nouzově něco vyfotit. Jinak mám několik foťáků.
mám na služebním tarifu 2gb a vystačím si v pohodě.. zatím se mi to podařilo vypotřebovat pouze 2x. Jednou na dovolené, protože to jsem serfoval jak urvanej a nebyla možnost wifi...a po druhé když jsem posílal kamarádům videa z koncertu. jinak průměrně spotřebuju tak 0,8gb...ale záleží co na tom chcete dělat vy. Já jsem dost často na wifi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.