Nejste přihlášen/a.
Já mám Samsung J5.kamarádka J3, obě máme vypnutá mobilní data a zapnutou polohu, stojíme vedle sebe, zapneme mapy, kamarádce se objeví mapa a místo, kde se nacházíme a na pokyn zadejte cco hledáte, kamarádce se po zadání objeví mapa, mně jen černá obrazovka se špendlíkem. Děkuji.
doplněno 22.09.18 19:34:
Teď jsem sevrátila odešla kamarádka. Sledovala jsem její mobil,mobilní data vyp,nutá, wifi rovněž, moje poloha i mapy povoleny. Totéž jsme udělaly s mým mobilem. Mapy povoleny, poloha taky. Jí to ovšem okamžitě ukáže mapu a polohu a já tam stále mám černou obrazovku a uprostřed červený bod a nereaguje to na nic
GPS se zapíná různě. Někde je v nastavení přímo zapnutí gps. Na jiném mobilu to je třeba v položce určování polohy - vysoká přesnost.
Prostě tam má nějaké mapy v defaultu.Nevím co stále řešíte.Vy si stáhněte ty mapy offline a bude vám to ukazovat taky.Jak vám to mám ještě jinak napsat česky?
Nad určitý věk,by měli fasovat jen "blbé" telefony.
Urážíte i svou matku, kdž j něco nejde, nebo babičku, nevím kolik vám je.? Důchodci jsou prostě pomalejší, ale chtějí se taky učit nové. A pokoj si nedám, nic si nestáhla.
"Tam se píše,přepnout na wifi, ale stále říkám, že kánoška má wifi vy,pnuté" - To ještě neznamená, že to neměla stažené už předtím. Možná by to chtělo místo okamžitého odmítání odpovědí trošku přemýšlet. Kde by se tam ta mapa asi jinak vzala?
vernon: To je pravda, ale pokud se nepletu, tak to stáhne pouze prohlédnutou oblast a měřítko.
Já mám stejný byt jako kámoška, máme i stený sporák ve stejné kuchyni, dokonce máme i stejné nádobí.
Já dám na sporák stejný hrnec jako kámoška, dám to i na stejný hořák a na stejný výkon.
Kámošce se tam uvaří výborná polévka a mě nic - proč?
Vysvětlení je jasné - kámoška do hrnce napustila vodu a dala tam vše potřebné, ale vy jste tam dala prázdný hrnec.
S TÍM MOBILEM JE TO STEJNÉ - NEMŮŽE TO UKÁZAT MAPU, KTERÁ TAM NENÍ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.