Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapa bez mobilních dat?

Od: aja1946® odpovědí: 20 změna:

Já mám Samsung J5.kamarádka J3, obě máme vypnutá mobilní data a zapnutou polohu, stojíme vedle sebe, zapneme mapy, kamarádce se objeví mapa a místo, kde se nacházíme a na pokyn zadejte cco hledáte, kamarádce se po zadání objeví mapa, mně jen černá obrazovka se špendlíkem. Děkuji.

doplněno 22.09.18 19:34:

Teď jsem sevrátila odešla kamarádka. Sledovala jsem její mobil,mobilní data vyp,nutá, wifi rovněž, moje poloha i mapy povoleny. Totéž jsme udělaly s mým mobilem. Mapy povoleny, poloha taky. Jí to ovšem okamžitě ukáže mapu a polohu a já tam stále mám černou obrazovku a uprostřed červený bod a nereaguje to na nic

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Kamarádka má stažené Offline mapy.cz...
Jistě snadno najdete na Google play...
hodnocení

Stažené je mít nemůže, protože nemá internet.

matesj
Prostě tam má nějaké mapy offline již z továrního nastavení...

Nemá internet ani doma? To mi neříkejte, že doma nemá Wifi... a právě tam si mohla stáhnout offline mapové podklady.

hodnocení

Prostě si to nestáhla, snad si věříme, A v nasstavení má tos amé co já.

rv*
hodnocení

0x

Musíte mít zapnuto gps a k tomu nějaké mapy - navigace, nebo mapy.cz

hodnocení

viz odpověď výše.

tomas11*

možná se jí ty data automaticky zapnnou ani o tom neví(záleží co a jak má nastaveno)?

hodnocení

Tome, prosím jak se nastaaví to gps.

rv*

GPS se zapíná různě. Někde je v nastavení přímo zapnutí gps. Na jiném mobilu to je třeba v položce určování polohy - vysoká přesnost.

matesj
Údaje o poloze může telefon získávat i od mobilního operátora.GPS k tomu nepotřebujete.Údaje z buňek operátora nejsou tak přesné,ale fungují i v budovách(podzemí).Mapové podklady musejí být stažené v telefonu nebo čerpáte mobilní data od operátora nebo wifi.Schválně zkuste vypnout Simku nebo simku vyndat...
hodnocení

Imsítění je zap,nuté, ale stále nic.

matesj
Bohužel nerozumím řeči vašeho kmene.

praivo*
hodnocení

0x

I Google Mapy umí pracovat offline a to včetně vyhledávání... svetandroida.cz/...

hodnocení

Tam se píše,přepnout na wifi, ale stále říkám, že kánoška má wifi vy,pnuté

matesj
A nedá si říct a nedá si říct...
Prostě tam má nějaké mapy v defaultu.Nevím co stále řešíte.Vy si stáhněte ty mapy offline a bude vám to ukazovat taky.Jak vám to mám ještě jinak napsat česky?
Nad určitý věk,by měli fasovat jen "blbé" telefony.

hodnocení

Urážíte i svou matku, kdž j něco nejde, nebo babičku, nevím kolik vám je.? Důchodci jsou prostě pomalejší, ale chtějí se taky učit nové. A pokoj si nedám, nic si nestáhla.

vernon
Stáhlo se ji to samo, stačí se jednou připojit na internet, podívat se do mapy a ten mapový podklad tam od té doby je...
praivo*

"Tam se píše,přepnout na wifi, ale stále říkám, že kánoška má wifi vy,pnuté" - To ještě neznamená, že to neměla stažené už předtím. Možná by to chtělo místo okamžitého odmítání odpovědí trošku přemýšlet. Kde by se tam ta mapa asi jinak vzala?

vernon: To je pravda, ale pokud se nepletu, tak to stáhne pouze prohlédnutou oblast a měřítko.

achjo

Já mám stejný byt jako kámoška, máme i stený sporák ve stejné kuchyni, dokonce máme i stejné nádobí.

Já dám na sporák stejný hrnec jako kámoška, dám to i na stejný hořák a na stejný výkon.

Kámošce se tam uvaří výborná polévka a mě nic - proč?

Vysvětlení je jasné - kámoška do hrnce napustila vodu a dala tam vše potřebné, ale vy jste tam dala prázdný hrnec.

S TÍM MOBILEM JE TO STEJNÉ - NEMŮŽE TO UKÁZAT MAPU, KTERÁ TAM NENÍ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]