Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem při ladění tv

Od: ornn odpovědí: 8 změna:
Zdravím mám problém s nalezením nové televize.Jdou mi naladit pouze takzvané kanály z multiplexu 4 nová action,nová gold,joj family,prima comedy central.Problem je že se mi sice naladi prima,nova cinema,prima cool ale jak na ně kliknu tak mi to napíše bez signalu nevíte čím to.může byt?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já to vím. Je to bez signálu.

Hoďte sem nějaké vstupy. Jak jste televizi ladil, v jaké jste lokalitě, jakou máte anténu, jak fungovala stará televize atd.

Na těchto stránkách si v sekci "Pozemní vysílání"najděte "svůj"vysílač, u kterého budete mít seznam multiplexů, kanálů a frekvencí. Prioritně doporučuji ladit DVB-T2 samozřejmě.

Máme chalupu na děčínsku a přijímáme signál z Bukové Hory. Tuner TV Samsung neumí DVBT2. Naladím 20 kanálů, ale NOVA Action mezi nimi není. Čím to může být? V Praze nám NOVA Action z pozemního vysílání jde.

ernie® vám to zde jasně popsal. Stačí číst a uvažovat.

@alois Zkuste 30 kanál, buď vám to chytne z Ústí, nebo z Chlumu u Děčína. To je problém si to na těch stránkách najít?

To ernie : A nemusel bych při ručním ladění toho kanálu č.30 na setopboxu natočit jiným směrem anténu než je ten, z kterého chytám všechny ostatní kanály? Pokud by z tohoto směru byl signál, tak by se mi přece musel ten kanál č. 3O naladit automaticky, nebo ne?

alois, já nevím, z kterého směru (vysílače) přijímáte signál.

Vždyť jsem to psal v otázce, že chytáme Bukovou Horu, která NOVA Action nevysílá. Na ten CHLUM v Děčíně bych musel asi tedy vždy, když bych chtěl přijímat program 30. kanálu, točit anténou?

No tak si budete muset pořídit druhou anténu asi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]