Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se sehnat mobilní telefon do 1000 Kč

Od: metroman* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

rád bych se Vás zeptal, jestli se dá sehnat dotykový mobilní telefon s operačním systémem Android do 1000 Kč?

Myslím bazarový.

Třeba mi sem napište nějákou stránku, kde je nebo obchod.

Pokud možno v Karlových Varech.

Max. cena 1200 Kč.

Poradíte?

Děkuji za odpověď...

doplněno 21.11.12 17:54:

Ankety si nevšímejte, to jsem jenom zkoušel, jak to funguje...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jura*
hodnocení

0x
S nějakým dobrým tarifem ho seženete aji za míň a bude novej.

metroman*
hodnocení

Tarifem? Nedá se sehnat bez tarifu?

fino97*

A co takhle bazary?koupite,sice vetsinou bez zaruky,ale kdyz budete mit stesti,tak i nove,jen rozbalene za pulku ceny...

joudic*
hodnocení

0x

najdi si ve Varech nejaky kamenny bazar a tam si vyber... jinak vodafone urco bude neco mit zvyhodneneho k malemu pausalu v podobne relaci

hodnocení

0x

Na dx.com to začíná na 66 USD (cca 1350 Kč). Za nižší cenu jedině bazar nebo čórka.

metroman*
21.11.12 19:02
hodnocení

Děkuji

limakna2*
hodnocení

0x

Podívej se na www.mp.cz mají zde nové,zánovní i použité telefony a se zárukou.

ladaadal*
hodnocení

0x

Pokud nejsi nijak náročný, tak seženeš mobil od 800. Já mám duál na dvě simky za 1200. Mluvím o nových, starší budou ještě levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]