Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi Samsung galaxy A5 2017

Od: lendusa odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

mám problém s připojením wifi na telefonu. Notebooky jsou normálně připojené, druhý telefon taky připojný. Tenhle mi začal zlobit předevčírem. U síly signálu je vykřičník a při připojení k wifi mi napíše, že internet nemusí být dostupný.. Poradíte, co mám udělat, abych ho znovu připojila?

Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud se závada projevila sama, bez dalšího zásahu, nezbude myslím nic jiného, než použít obnovu továrního nastavení. Pokud ani to nepomůže tak servis.

jirkaqwe
hodnocení

0x

Restartujte wifi router staci na par sekund vypojit napájení.

Restartujte mobil.

Pokud to nezabere tak zmente heslo na wifi routeru(staci pridat jedno pismeno ve starem heslu) a nastavte nove heslo pro wifi na notebooku a mobilech. Me to tak jednou zabralo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]