Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s televizí Hisense

Od: lubro® odpovědí: 6 změna:

Koupil jsem novou televizi Hisense a mám problém s funkčností...Používám kartu Skylink a satelit. Dám automatické nebo manuální lazení, naladím programy, televize funguje. Televizi poté vypnu. Opětovné zapnutí je už ale problém...Naskočí hláška - CI modul - chybové hlášení - proces ověřování mezi Vaším přijímacím zařízením se nezdařil. Obraťte se prosím na help-desk a uveďte následující kód: 17.A co teď s tím mám dělat? Mám modul Irdeto CI+ TechniCrypt Dual Decrypt společně s kartou Skylink a toto fungovalo i v předchozích televizích LG a Samsung...Tak nevím v čem by mohl být problém...Poradí někdo? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eric
hodnocení

0x

Hisense + CI modul = průser

hodnocení

No tak to je fajn...Ale co teď s tím? Tak jí vrátím...a budu přemýšlet o jiné, kde CI modul bude fungovat...Fakt nevím co s tím jiného mám dělat...*nevi*

krtek66

to je tak když si někdo koupí šmejda tv...abych se přiznal tuhle značku ani neznám...a to mám docela povědomí...chápu, že ne všichni si mohou dovolit drahou tv, ale i ty kolem 10tis něco zvládnou

hodnocení

Bohužel Hisense H65U7A se 120 Hz panelem za cca 30.tis. by neměla být až takový "šmejd"...Není tu sice až tak známá, ale údajně se v ČR i vyrábí...

eric
hodnocení

0x

Určitě vrátit, pokud to lze. A nebo řešit příjem externě.

U Hisense tv jsem řešil spousty problémů satelitního tuneru. Poslední kus jsem řešil před cca 1/2 rokem, není to tedy problém jednoho modelu. Tyto tv zabíjí neodladěný software. Ale jako monitor, to nemusí být špatný kup.

hodnocení

Řeším to s jejich podporou...Zatím nahrán nejnovější SW k dané TV, ale zatím ani to nepomohlo. Ještě možná vyzkoušet nějaké CI moduly...A pokud ani to nepomůže, pak jí raději vrátit. Jako "monitor" jí opravdu mít nechci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]