Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie na počítači je nízka

Od: katk odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, můj počítač už mi celekm dlouho ukazuje okénko a hlásí mi, že baterie je zakázaná a že nelze nabíjet. Počítač mám asi čtyři roky. Teďka jsem ho asi 2 měsíce nepoužívala ale stejně mi hlásí to stejné.

Nevíte co s tím? Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"Nevíte co s tím?"

Víme. Vyměňte baterii, zřejmě má svá nejlepší léta už za sebou.

hodnocení

0x

Jediná baterie v počítači je baterie v BIOSu, ale tu asi nemáš na mysli. Pak je baterie v notebooku. Pokud máš na mysli takovou baterii, pak ti nezbyde, než koupit novou a vyměnit.

praivo*

A notebook snad není počítač?

@praivo. Všichni vědí, kromě výjimek, jak to bylo myšleno. Ale můžeme to vzít úplně globálně a v tom případě je počítačem i kalkulačka :)

hodnocení

0x

Já bych začal jednoduše. Vyndat a zpátky akumulátor zastrčit :) Při vypnutém NtB. Vzhledem k dvouměsíční pauze by to nebylo od věci, co říkáte? Pokud nepomůže, tak koupit nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]