Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DUEL mezi Apple iPad 64 GB a 512 GB

Od: tera9304* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, momentálně mám iPad Apple 128 GB, 2017. - MP2H2FD/A

Jelikož nevydržím u staršího modelu, rozhoduji se proto momentálně mezi - iPad Apple Pro 10,5” 64 GB - MQDY2FD/A a iPad Apple Pro 10,5” 512 GB. MPGL2FD/

Nemohu se rozhodnout. Samozřejmě mám jasno v tom, že sympatičtější mi je iPad s 8x větší pamětí. Ze začátku těch 64 GB stačí. Co ale potom? Dočetla jsem se, že oba iPady mají slot na paměťovou kartu. Proto jsem rovnou vyřadila verzi s 256 GB. Tam slot na PK nebyl.Kdyz zvolím menší verzi,budu moci využít paměťové karty v plném rozsahu? Nevím jak dnes, ale pamatuji na období kdy aplikace na Androidu nešli na SD kartu přesunout. Jak je to u Applu?

Všem moc děkuji za rady a názory. Víc hlav víc ví a já bych potřebovala někoho, kdo se opravdu vyzná.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

0x

Zdravím, začal bych tím, že žádný iPad, vlastně žádný produkt od společnosti apple NEMÁ slot na paměťovou kartu. Je opravdu pro Vás důležité kupovat verzi PRO? Jsou na trhu i jiné modely (levnější). K čemu jej využijete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]