Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, momentálně mám iPad Apple 128 GB, 2017. - MP2H2FD/A
Jelikož nevydržím u staršího modelu, rozhoduji se proto momentálně mezi - iPad Apple Pro 10,5” 64 GB - MQDY2FD/A a iPad Apple Pro 10,5” 512 GB. MPGL2FD/
Nemohu se rozhodnout. Samozřejmě mám jasno v tom, že sympatičtější mi je iPad s 8x větší pamětí. Ze začátku těch 64 GB stačí. Co ale potom? Dočetla jsem se, že oba iPady mají slot na paměťovou kartu. Proto jsem rovnou vyřadila verzi s 256 GB. Tam slot na PK nebyl.Kdyz zvolím menší verzi,budu moci využít paměťové karty v plném rozsahu? Nevím jak dnes, ale pamatuji na období kdy aplikace na Androidu nešli na SD kartu přesunout. Jak je to u Applu?
Všem moc děkuji za rady a názory. Víc hlav víc ví a já bych potřebovala někoho, kdo se opravdu vyzná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.