Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Genius SW-HF 5.1 5000 oprava

Od: luk* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den potrěboval bych poradit,jak zapojit manuální potenciometr b50K 6 pin místo hlavního motorizovaného 8 pin potenciometru. Nevěděl by někdo jak ho zapojit nenašel jsem ve schématu možnost zapojení.Popř vložit foto zapojení.Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dejte odkaz na váš manuální potenciometr. A taky na původní...Můžete uvédt důvod výměny? Pár informací získáte tady Servisní návod pro SW-HF 5.1 5005 zde, velké rozdíly tam vůči 5000 nebudou, tady schéma pro SW-HF 5.1 5000, a pak ještě jednou celé. Pak jsou k mání i pro další typy. Jsou i nějaké úpravy, dále diskuse.
luk*
hodnocení

Přiložil jsem foto tištáku plus stávajícího potenciometru který je potřeba vyměnit už se moc nechytá má odslouženo. Vým že by byla možnost vyměnit za tento.https://www.conrad.cz/motorizovany-potenciometr-prachotesny-stereo-alps-rk16812mg-10kdx2-402075-0-05-w-10-kohm-1-ks.k442056
Ale bohužel je to pro mě momentálně nákladná záležitost proto bych rád vyměnil za manuální mám tento
https://www.conrad.cz/otocny-potenciometr-1cestny-mono-potentiometer-service-rv16af-20-15r-b50k-rv16af-20-15r-b50k-3-0-2-w-1-ks.k1644140 akorád v 6 pin provedení. Jeden známý říkal že by jako alternativa měl fungovat pak jsem ještě vyštrachal B500K 3 pin A b10K 6pi. původní má 10kohm. Potřeboval bych poradit jak ho mám zapojit mockrát děkuji.

Genius SW-HF 5.1 5000 oprava
Genius SW-HF 5.1 5000 oprava #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]