Nejste přihlášen/a.
dobry den, mam dotaz na fungovani mobilu s androidem.pouzival jsem donedavna windows mobile system a tam internet fungoval tak ze jsem zadna mobilni data neresil a byla spustena porad a tam kde jsem byl prihlaseny na wifinu tak to tahalo z wifiny a kdyz jsem byl mimo dosah wifiny tak si to cerpalo z mobilnich dat (balicku operatora)
nyni na androidu jsou tam k povoleni ikony jako wifi a mobilni data a ted problem.
zapnu wifi a mobilni data tak si to taha z wifiny
ale kdyz wifinu vypnu a necham bezet jen mobilni data tak to nenacte zadnou stranku?jak to?
jak to spravne na androidu funguje...
musim mit pustene oboji jak wifi tak mobilni data a jakmile se vzdalim od wifi tak to bude tahat mobilni data? nemuzu tu wifi vypnout a tahalo by si to normal mobilni data...
prosim nezlobte se za blby dotaz
tak presne takto to nefunguje...vypnu wifinu...necham zaple mobilni data a stranka mi nenacte..napise pouze offline=probiha pokus o opetovne pripojeni...
Nevím, jaký internetový prohlížeč používáte, ale zkuste se podívat do jeho nastavení. Bývá tam položka, kde musíte mobilní data povolit.
Tohle mi funguje na Opeře i Chrome automaticky. Prostě se to přepíná samo a po pár sekundách prodlevy fungují data z aktuálního zdroje.
Míval jsem ale telefony, na kterých byl problém, řekl bych SW bug v kombinaci s operátorem, že při vypnutí a zapnutí mobilních dat tato občas zaboha nechtěla fungovat (ZTE, SONY.. ). Nepomáhalo zapínat/vypínat data, ani SIM, někdy tomu pomáhalo vypnout telefon, někdy nepomohl ani resart telefonu, ale jen jen smazání přípojných bodů a opětovné stažení nastavení od operátora (ale změna tam nebyla, jen jsem prostě zkoušel cokoli, čím to resetovat). Nakonec jsem zjistil, že nejméně bolestivé je zapnout na alepsoň na 10 sekund mód letadlo a zase ho vypnout. Přišlo mi, že se to dělo pouze u T-mobile. Bylo to dost k vzteku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.