Nejste přihlášen/a.
Ahojte, jelikoz prevazne sleduji tv programy a nemam moznost a ani moznost moc neni mit kvalitni prijem na 4K televize tak chci novou tv v tomto full hd rozliseni. Nasel jsem treba tuto a tuto
ale nevim jestli jak se chova full hd na tak velke obrazovce jako je toshiba. NEbo jestli jit do te menci 126cm a ne do 140. Abych treba pak nevidel ctverecky. Ma nekdo zkusenost z full hd na velke televizi?
Diky
Záleži od vzdialenosti od 2,5 m by si to nemal vidiet Len telky niesu len o rozlišeni.. a v tych 4k modeloch prichadza aj omnoho vetšia farebna škála. A pokial ma opticky internet zo 4 k vysielanim to nieje až taky problém ( ja mam 4k tv len zas nema Optiku xD
Optiku mam ale nemam prave 4k vysilani a ani poradny neni. Prave nevim, kdyz si poridim 4k a stahnu film 1920x1080 jak to bude vypadat asi to nepoznam to roztahnuti na 4k ale obyc vysilani v tv bude pekne rozmazane. Tata ma prave 4k tv a vetsina programu je rozmazanych. Ja to poznam pac nemam bryle a vidim to, tata ne, spatne vidi
doležitejsia je skala farby ako rozlišenie. Ale s tym 4k, vsetky nove serialu su natacena už v tejto kvalite. A by vaju rozne online weby kdesi ich možeš premietať online. Pokial pojdeš do klasickych poskytovatelov je pravda že full hd stači ale doba sa meni a su rozny iny poskytovatelia cez internet najznamejši asi netflix ale aj rozne neoficalne ktore funguju taktiež velmi dobre a su z vačsiinou obsachom aj cz sk.
este som ti nasiel v tej cene obrazovo cosi lepsie televize.heureka.cz/... je to minulorocny tv ktory už obsahuje trilumions display
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.