Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladniky při nízkých pokojových teplotách

Od: aloiskvetak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Řeším problém provoz chladničky (kombinované) na chatě v nízkých pokojových teplotách. Chladnička při nízkých teplotách (okolo nuly) vypne i mrazák.
Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

Ale to je úplně normální. Termostat je umístěný v chladící části a je nastaven třeba na +5 st.C. Pokud je venku pod +5st.C., tak v chladící části nebude víc, termostat nesepne a mrazák se rozmrazí. Musíte s tím počítat, nebo si pořídit separátní mrazák.

kepler*

Potvrzuji, mám stejnou zkušenost. Je to logické. Ale mělo by se to týkat jen chladničky, případně jednokompresorové kombinace s mrazákem. Mrazáku s vlastním kompresorem se to netýká.

hodnocení

0x

To mi přijde divný - my máme jednu kombinaci (lednice/ mrazák) v domku po tchánovi, v zimě tam je tak 3°C, další mrazák mám přímo v nevytápěné dílně (v zimě i -20°C) a oboje běží v pohodě, v zimě i v létě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]