Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický zubní kartáček

Od: honza123* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Uvažuji o koupi elektrického zubního kartáčku, tak by mě zajímalo, jakou máte zkušenost a ještě by mě zajímalo jak často se musí vyměňovat kartáčky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

llll
hodnocení

0x

Zdravím, již delší dobu používám Braun - Oral B - 3D Exel. Velmi kvalitní, spolehlivý. Doporučuji kupovat v Německu, vyjde na polovičku, i náhradní kartáčky. Měním kartáček dle používání asi za 2-3 měsíce až se konečky roztřepí. Ota.

dusatka*
hodnocení

0x

Ano, taky používám Braun, ten stejný, kartáček je potřeba vyměnit cca po 2 měsících. Rozhodně se to ale vyplatí. A ještě doporučuji ústní sprchu, to je skvělá věc.

papene*

:)Dusatko prosím jak funguje ústní sprcha.Určitě to bude zajímat víc lidí.

dusatka*

Je to taková mini-wapka, která čistí hlavně mezizubní prostory. Naplní se nádobka s vodou a nástavec se namíří na příslušné místo, kam se pustí tenoučký, ale silný proud vody, který vytlačí všechny zbytečky jídla a nečistoty. Nenahrazuje čištění kartáčkem, ale doplňuje. Je to mnohem lepší než čištění zubní nití. My máme konkrétně tuto: www.yenox.cz/ asi tak dva nebo tři roky a nemůžeme si to vynachválit. Ústní sprcha stačí pro celou rodinu jedna; jsou k ní 4 nástavce a další se dají dokoupit.

doplněno 05.11.09 09:13:

Ještě jsem chtěla doplnit, že od té doby, co jsme to začali používat, nikdo z nás nemá zubní kámen.

papene*

*sok*Podívám se někde.

Děkuji.

bl*

Tak tohle vyzkouším! To vypadá suprově!

hodnocení

0x

Asi před třemi lety jsem napsala Ježíškovi a dostala jsem BRAUN ORAL B. Spokojenost veliká! *palec*Vyčistí zuby i za rohem, kam se vůbec s manuálem nemůžete dostat. *palec*Je pravda, že když potřebuji nástavec vyměnit, tak mě rozbolí kolena. Mám tam navrtaných spoustu děr. Co koruna, to navrtaná dírka *haha* Ale díky za radu, nechám je kupovat venku, až někdo pojede.

bl*
hodnocení

0x

Já už pět let používám obyčejné soft kartáčky Curaprox a to i mezizubní.Jak mi bylo sděleno odborníky,elekrické zubní kartáčky byly vynalezeny původně pro hendikepované lidi,kterým dělalo potíže používat běžné kartáčky.El. kartáček je prý nevhodný a nedosáhnu s ním takového výsledku jako s obyčejným správně použývaným.Doporučuji navštívit zubního hygienika Stojí to cca 600,-/a nechat si poradit.Kompletně Vám odstraní kámen,změří mezery a určí rozměr mezizubních kartáčků,vyleští zuby od různých pigmentových zabarvení a hlavně Vás naučí správně čistit zuby.Vřele doporučuji! Jak jsem nakoupil prodávám.

/Těžce jsem si zvykal na pravidelné čištění,které mi,než jsem se to naučil,zabralo klidně 15minut. Teď už jsem hodný.Kazy žádné,žádné bolesti ani krvácení z dásní/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]