Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Uvažuji o koupi elektrického zubního kartáčku, tak by mě zajímalo, jakou máte zkušenost a ještě by mě zajímalo jak často se musí vyměňovat kartáčky?
Ano, taky používám Braun, ten stejný, kartáček je potřeba vyměnit cca po 2 měsících. Rozhodně se to ale vyplatí. A ještě doporučuji ústní sprchu, to je skvělá věc.
Je to taková mini-wapka, která čistí hlavně mezizubní prostory. Naplní se nádobka s vodou a nástavec se namíří na příslušné místo, kam se pustí tenoučký, ale silný proud vody, který vytlačí všechny zbytečky jídla a nečistoty. Nenahrazuje čištění kartáčkem, ale doplňuje. Je to mnohem lepší než čištění zubní nití. My máme konkrétně tuto: www.yenox.cz/ asi tak dva nebo tři roky a nemůžeme si to vynachválit. Ústní sprcha stačí pro celou rodinu jedna; jsou k ní 4 nástavce a další se dají dokoupit.
doplněno 05.11.09 09:13:Ještě jsem chtěla doplnit, že od té doby, co jsme to začali používat, nikdo z nás nemá zubní kámen.
Asi před třemi lety jsem napsala Ježíškovi a dostala jsem BRAUN ORAL B. Spokojenost veliká! Vyčistí zuby i za rohem, kam se vůbec s manuálem nemůžete dostat.
Je pravda, že když potřebuji nástavec vyměnit, tak mě rozbolí kolena. Mám tam navrtaných spoustu děr. Co koruna, to navrtaná dírka
Ale díky za radu, nechám je kupovat venku, až někdo pojede.
Já už pět let používám obyčejné soft kartáčky Curaprox a to i mezizubní.Jak mi bylo sděleno odborníky,elekrické zubní kartáčky byly vynalezeny původně pro hendikepované lidi,kterým dělalo potíže používat běžné kartáčky.El. kartáček je prý nevhodný a nedosáhnu s ním takového výsledku jako s obyčejným správně použývaným.Doporučuji navštívit zubního hygienika Stojí to cca 600,-/a nechat si poradit.Kompletně Vám odstraní kámen,změří mezery a určí rozměr mezizubních kartáčků,vyleští zuby od různých pigmentových zabarvení a hlavně Vás naučí správně čistit zuby.Vřele doporučuji! Jak jsem nakoupil prodávám.
/Těžce jsem si zvykal na pravidelné čištění,které mi,než jsem se to naučil,zabralo klidně 15minut. Teď už jsem hodný.Kazy žádné,žádné bolesti ani krvácení z dásní/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.