Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci se zeptat jak propojom starsi domaci kin

Od: danielhoracek odpovědí: 3 změna:

chci se zeptat jak propojit dom.kino s tv

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Tak to je špatný,nedávno se to tu ,tuším,řešilo. Staré kino má scart a nová tv má hdmi,problém. Dá se to řešit převodníkem z číny za pár stovek anebo od našich prodejců tak za dva tisíce,za cenu snížení kvality obrazu a zvuku.Já to vyřešil koupí nového domácího kina...

hodnocení

0x

Je potřeba znát vstupy a výstupy toho kina i televize, ideální je vypsat z manuálu. Nebo ofotit, ale kvalitní fotky, aby se daly přečíst popisy.

Musíš aspoň opsat tip obou zařízení ze štítku, jinak je to úkol pro věštce, ne pro poradnu. Mě se například zpožďoval zvuk proti televizi tak jsem objednal z činy kabel SPIDIF optiku a pak čumím jak puk že to jinak kvalitní domácí kino vůbec nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]