Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout Android auto? (Android)

Od: panbramburek odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Mám telefon Asus Zenfone5Z a chtěl bych si stáhnout aplikaci Android auto. Google play mi hlásí že aplikace není dostupná v mojí zemi. Jak si mám změnit zemi, nebo to jde i jinak?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz stahování funguje (do PC jako aplikace APK, tak snad i do mobilu). Zdravím!

apkpure.com/...

doplněno 20.04.19 16:29:

brutinka - jsem rád, že alespoň někomu byla ta rada k užitku. Původní tazatel neměl již potřebu reagovat nebo se nějak projevit (např. poděkováním).

brutinka
Dobry den, odkaz stale funguje. Diky moc. Plati i pro telefony. Samsung A6 07/2018.

mir*
hodnocení

0x

Staženo do počítače dle odkazu a přetaženo do Huawei P8, bez problémů. Po připojení v autě (nové Berlingo) funguje v angličtině, jinak bez problémů. Děkuji za odkaz.

Můžu se zeptat jak jste to propojil s autem? Mám Citroën Jumpy 2018 s dotykovou obrazovkou, mobil mám přes Bluetooth spárován se systémem a aplikací My Citroën, ale Android Auto (ikdyž to auto umí) se mi nepodařilo propojit. Chce to připojit kabelem, ale ani tehdy se nic nedělo. Jak máte připojeno vy?

po dlouhé době, ale doplňuji, že mi to už funguje... problém byl ve vadném kabelu :) tak jako tak jsem to zkusil a jinak to nepoužívám

mty
hodnocení

0x

Díky za radu a návod. Postahováno přímo do mobilu Honor8 a funguje to.Palec nahoře

hodnocení

0x
Dobrý den.Tak ta aplikace mi bezvadně fungovala a po nějaké aktualizaci se mi už nedaří připojit k autu.Mam stahlou nejnovější verzi.Kdyz nainstaluji nějakou starší verzi tak mi to hlásí že je třeba aktualizace a ta nejde.Mam android 9.Kabel je ok.Vyzkousenych více nevíte co s tím.dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]