Zdravím. Mám telefon Asus Zenfone5Z a chtěl bych si stáhnout aplikaci Android auto. Google play mi hlásí že aplikace není dostupná v mojí zemi. Jak si mám změnit zemi, nebo to jde i jinak?
Staženo do počítače dle odkazu a přetaženo do Huawei P8, bez problémů. Po připojení v autě (nové Berlingo) funguje v angličtině, jinak bez problémů. Děkuji za odkaz.
Můžu se zeptat jak jste to propojil s autem? Mám Citroën Jumpy 2018 s dotykovou obrazovkou, mobil mám přes Bluetooth spárován se systémem a aplikací My Citroën, ale Android Auto (ikdyž to auto umí) se mi nepodařilo propojit. Chce to připojit kabelem, ale ani tehdy se nic nedělo. Jak máte připojeno vy?
Dobrý den.Tak ta aplikace mi bezvadně fungovala a po nějaké aktualizaci se mi už nedaří připojit k autu.Mam stahlou nejnovější verzi.Kdyz nainstaluji nějakou starší verzi tak mi to hlásí že je třeba aktualizace a ta nejde.Mam android 9.Kabel je ok.Vyzkousenych více nevíte co s tím.dik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.