Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , chtěl bych poprosit o nějaké rozumné vysvětlení ohledně mých světel. Setkal se prosím vás někdo s tím , že se mu doma svetla sama ztemnovala a rozsvěcela? Mám takový pocit , že samo od sebe se jen tak nestává to , aby se z ničeho nic (mám ztemnovaci vypínač ten jak prilozite ruku a po zhruba vteřině se začne ztemnovat popřípadě rozsjasnovat) světlo rozsvítilo a několikrát se ztlumilo a zase rozjasnilo , zůstalo rozsvícené a hned po tom co jsem vstal z gauče , že tedy znovu zhasnutí , se aniž bych udělal krok opět několikrát ztlumilo a rozsvítilo. Zůstal jsem stát jako opařeny. A to nemluvím o zápachu zkaženého ovoce. Mockrát děkuji za odpověď či jakoukoliv redakci , informaci. M.V. Chomutov
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
wejwic
A ten zápach zkaženého ovoce? Myslíte že to šlo od sousedů? Já totiž četl , že se přítomnost cosi někoho či něčeho projevuje zápachem hniloby. Podotýkám že v tu dobu jsem doma nic shnilého neměl.
11111
Přehřátá součástka nebo izolace může páchnout různě.
Doporučoval bych vypnout elektřinu, potom vymontovat vypínač a prohlédnout jej, jestli se tam něco nepřehřálo, stejně i vodiče (mohly mít špatný kontakt a tím se zahřívat a pálila se izolace).
Zlí duchové a démoni se sice mohou projevovat různě, ale že by smrděli, to jsem ještě neslyšel.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]