Nejste přihlášen/a.
2x
Tak já bych rozhodně zkusil postupovat podle pokynů na displeji telefonu. Takže připojit telefon k PC, tam mít již před tím nainstalován Hisuite a postupavat dál podle pokynů, které se zřejmě na PC pak objeví. Mám sice taky Huawei, ale naštěstí tento stav u mě nenestal, takže postup vyzkoušený nemám. Ale zkusil bych to
0x
doplněno 09.09.18 12:03: Tak jak píše kolega níže... Postupujte podle pokynů... Napojit do PC, mít nainstalovaný program, pokusit se opravit podle jejich instrukcí. Když se nepodaří, reklamovat.
Jedině snad zkusit na chvíli vyjmout baterku (pár minut) a pak znovu zkusit. Mám stejný telefon, ale toto se mi naštěstí ještě nestalo. Pak už snad jen servis.
Ještě mě napadlo, zkusit telefon připojit k počítači pomocí některé aplikace k tomu určené, jestli by se nepovedlo nějak potom upravit nastavení. Já někdy používám HiSuite, nebo MyPhoneExplorer (ta ale vyžaduje odsouhlasení přístupu v telefonu). Ale těch aplikací je víc, třeba to některá "pobere".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.