Nejste přihlášen/a.
Tak já bych rozhodně zkusil postupovat podle pokynů na displeji telefonu. Takže připojit telefon k PC, tam mít již před tím nainstalován Hisuite a postupavat dál podle pokynů, které se zřejmě na PC pak objeví. Mám sice taky Huawei, ale naštěstí tento stav u mě nenestal, takže postup vyzkoušený nemám. Ale zkusil bych to
Jedině snad zkusit na chvíli vyjmout baterku (pár minut) a pak znovu zkusit. Mám stejný telefon, ale toto se mi naštěstí ještě nestalo. Pak už snad jen servis.
Ještě mě napadlo, zkusit telefon připojit k počítači pomocí některé aplikace k tomu určené, jestli by se nepovedlo nějak potom upravit nastavení. Já někdy používám HiSuite, nebo MyPhoneExplorer (ta ale vyžaduje odsouhlasení přístupu v telefonu). Ale těch aplikací je víc, třeba to některá "pobere".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.