Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak restartovat tel do továrního nastavení

Od: dedr odpovědí: 7 změna:
Mame problém s nastavenim tel.do továrního nastavení a problem s připojením k wifi, wifi funguje jenom ne pro daný problemovy tel p9lite 2017 mini, problem nastal po predchozi aktualizaci. Co se stim dá delat?
Jak restartovat tel do továrního nastavení
Jak restartovat tel do továrního nastavení #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak já bych rozhodně zkusil postupovat podle pokynů na displeji telefonu. Takže připojit telefon k PC, tam mít již před tím nainstalován Hisuite a postupavat dál podle pokynů, které se zřejmě na PC pak objeví. Mám sice taky Huawei, ale naštěstí tento stav u mě nenestal, takže postup vyzkoušený nemám. Ale zkusil bych to

hodnocení

0x
Většina přístrojů tohoto typu se resetuje tak, že zapínáte telefon společně se stiskem volume + nebo -. Držíte cca 10 vteřin a naskočí boot na tovární nastavení.
doplněno 09.09.18 12:03: Tak jak píše kolega níže... Postupujte podle pokynů... Napojit do PC, mít nainstalovaný program, pokusit se opravit podle jejich instrukcí. Když se nepodaří, reklamovat.
dedr
hodnocení

Ukazuje to zas takto: zas bez moznosti se nejak pohnout dál, nechapu proc tak slozite..
Jak restartovat tel do továrního nastavení #3

Otevřete Nastavení, Systém, Aktualizace systému, nebo Obnovení.

dedr
hodnocení

Do tel se ale nelze dostat, nelze ho nijak spustit, hleda to pripojeni wifi, aby se dokoncila aktulizace, telefon ani nelze reasetovat do tovarniho nastaveni. Nelze pripojit k siti ikdyz je v dosahu,napise to failed.
dedr
09.09.18 09:46
hodnocení

Jak restartovat tel do továrního nastavení #4

Jedině snad zkusit na chvíli vyjmout baterku (pár minut) a pak znovu zkusit. Mám stejný telefon, ale toto se mi naštěstí ještě nestalo. Pak už snad jen servis.

Ještě mě napadlo, zkusit telefon připojit k počítači pomocí některé aplikace k tomu určené, jestli by se nepovedlo nějak potom upravit nastavení. Já někdy používám HiSuite, nebo MyPhoneExplorer (ta ale vyžaduje odsouhlasení přístupu v telefonu). Ale těch aplikací je víc, třeba to některá "pobere".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]