Dobrý den, koupila jsem si selfie tyč s bluetooth. Mám selfie tyč poprvé a potřebuji poradit. Když udělám foto tak mě udělá dvě fotky krátce po sobě i když to zmáčknu jen jednou krátce vždy udělá dvě po sobě stejné foto. Pak ohledně nabíjení pořád to svítí oranžově to svetilko i když to nabíjí celou noc. Není poznat že je nabitá. Takže nevím jak dlouho vydrží. Jedeme na dovolenou takže bych nerada po pár fotkách zjistila že je vybitá. Nevím zda reklamovat nebo je to normální ale abych měla vždy dvě forky stejné se mě nezdá.
Ty dvě či více fotek krátce po sobě, to může být funkce. Takto se fotografují skupinky a je to pojistka proti nežádoucímu mrknutí ve výsledku. Ale taky to může být vadná elektronika tyče, navíc když vám nejde to dobíjení. Zkuste nejprve prostudovat návod, než s tím půjdete zpět do obchodu.
zalen
Návod tam právě vůbec nebyl což mě udivilo. Kupovala jsem v electro world.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.