Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychle vybijeni baterie ! U nové Galaxy a8

Od: modry* odpovědí: 13 změna:

Ahoj

Koupil jsem Galaxy a8 2018,, mám ji asi 6 dnů ;)

Večer telefon nabijím na 80 90 % a druhý den popráci když odemknu telefon mám 30 % 20 % pryč *sok* 4G není zapnuté NFC GPS :) čím to může být?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co se podívat do nastavení co tak žere? ;)
A co s telefonem přes den děláte, to se nezmiňujete.
modry*
hodnocení

Ahoj,, nikde nic nevidím že by něco bralo hodne energie

a na telefonu vůbec nic nedělám až odpoledne kdy kontroluji email například ;)

ale to už mám 20 30 % fuč jak kouknu na display :)

olinl
Ještě je tam bluetooth a Wi-Fi, nastavení jasu displeje, vibrace, zvuky při příchodu zpráv, při "mačkání" tlačítek, synchronizace+stahování dat na pozadí. Zkus tohle vše podle možností i v aplikacích omezit nebo vypnout. Pokud to neprodlouží výdrž, je to baterií(moc tomu nevěřím, stát se to ale může). Tyhle velké telefony jak nenastvíš si z baterky berou šťávu hodně. Pokud máš čas kouknout na recenze o tomto telefonu, tak zkoukni, třeba najdeš nějakou další informaci na úsporu..
modry*
hodnocení

WIFI ,, Bluetooth a takové jsem vypnul okmažitě když jsem ho vzal do ruky :D

Ale synchronizace jsem vypnul a nastavil jsem v údržbě telefonu uspávaní aplikácí který nepouživám zrovna :)

Tak uvidím ráno :)

A díky za rady

modry*
hodnocení

Tak večer jsem měl 84 a teď mám 73 :D

Zdá se mi to že je to pořád docela dost na to když je telefon zhasnutý :)

modry*
hodnocení

Ale za 10 hodin nepouživání je to asi normální :O

Ještě tady nemám zrovna nejlepší signál ,, není ma maximu ani v půlce snad :D

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Měl jsem stejný problém s novým telefonem.V reklamaci mi vyměnili základní desku a je po problému.Takže reklamace.

modry*
hodnocení

Zdar, tak to mám vážně radost...

hodnocení

0x
Normální to určitě není, já bych reklamoval.
Sice dokážu svůj mobil vybít za půl dne, ale přes noc, když na něm nejsem, mi ubyde maximálně 5%, a to nevypínám WiFi, data a přes Bluetooth mám připojeny hodinky. A normálního použití vydrží dva dny.
Určitě bych to řešil ;)
modry*
hodnocení

Zdar, a co máš za telefon? :)

Ptal jsem se technika a řekl že baterie v prvním týdnu se učí energii využívat

ale i tak je to divný přece co to může brát prí zhasnutém telefonu a nejede WIFI ATD. MAX budík

modry*
hodnocení

Hele, a nemůže mít podíl na to pametová karta 128 GB?

modry*
hodnocení

Ještě zkusím režím v letadle ,, protože mám tady tak 2-3 čárky signálu ,,, jestli není problém v tomhle třeba a kdyžtak to dám na reklamaci

modry*
hodnocení

Tak jsem zkoušel mít 10 hodin mobil v režímu letadlo a ubyli 2 3 procenta :DD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]