Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi PRIMA Krimi na SKYLINK

Od: aloisb® odpovědí: 15 změna:

Mám SKYLINK a nejde mi stanice PRIMA Krimi, která má stejné vysílací parametry jako třeba NOVA Cinema, která jde. Musím celý statelitní přijímač znovu naladit nebo jde jenom nějak přidat tui jednu stanici? Mám CRYPTOBOX 65O HD.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

2x
Může to souviset s typem zápisů na vaší kartě.Nové programy(další nově přidané kanály vám jdou?),jsou zařazeny jen do vyššího zabezpečení na nových kartách M7.Tyto karty nelze provozovat v univerzálních čtečkách.Ptejte se u Skylinku...

hodnocení

0x

Některé programy, které Skylink přidal letos, tak nemají připojené dekódování pomocí karet ICE.

Předpokládám že ty máš kartu ICE a proto ti to nejde.

Pokud bys ten program chtěl, tak si musíš vyměnit kartu nebo pořídit novou kartu typu IRDETO.

Tuto kartu ale asi nezvládne tvůj satelitní přijímač, takže budeš potřebovat i nový satelitní přijímač.

Jaké jsou možnosti při výměně karty nebo koupi nové karty se zeptej firmy Skylink. Na stránkách mají uvedené i vyzkoušené přijímače, se kterými jejich karty zaručeně fungují.

matesj
Přesně o tomhle píšu...někteří registrovaní rádci si musí mlet stále svoji písničku.
Jen dodám,nové karty fungují v modulech vložených do CI slotu...
hodnocení

to colombo : Mám kartu typu IRDETO, tak proč nejde to? A jak to, že můj přijímač s univrzální čtečkou čte tuto kartu? Nějak si vymýšlíte*bzum*

Já ti odpovídám na údaje, které jsi napsal do otázky.

Napsal jsem svoji verzi, proč si myslím, že ti program nefunguje.

Pokud se ti to nelíbí, tak si počkej na jiné vysvětlení / radu, které ti bude lépe vyhovovat.

vernon
ICE je kartou typu Irdeto a v dekodéru Irdeto přijímá zápisy pro Irdeto. Žádnou kartu měnit nemusí!
vernon
A pokud jí má v té univerzální čtečce toho krámu, může ji tam nechat. Mám to podobně a Prima Krimi samozřejmě normálně funguje.
Pokud by mu to i tak nefachčilo, koupi prostě CAM Irdeto, má tam na to CI slot. Ale novou kartu opravdu kupovat nemusí.
matesj
Česky řečeno,máš novou kartu M7?A máš ji v modulu,protože jede jedině ve Skylink přijímači bez modulu?
Pokuď jsi dvakrát odpověděl Lojzo z Prahy Ano,tak už jedině horká linka Skylinku...
Seznam televize ti jistě nejde taky...a nepůjde ti žádný nově přidaný program na všech starých kartách.Karta Irdeto/Ice je stará karta...nové,plnohodnotné jsou jen M7.
jofa*

Stejný problém. Česky řečeno stačí karta Irdeto ale potřebuje CA modul Irdeto, který rozkoduje Prima krimi, Šlágr2... To že ostatní na stejné frekvenci rozkódukje universální čtečka je dáno tím, že jsou programy kodovány i v Cryptoworksu. Prima krimi, Šlágr2.. v Cryptoworks nejsou (Irdeto, Viacese). . Mám přij. Vantage a jedu pouze na universál čtečku. Až tam šoupnu CA Irdeto tak pojedou i zmíněné programy v základním balíčku. Tˇo je můj názor. Zítra ji koupím a dám vědět.

jofa*
hodnocení

0x

Jednoduché. Tak asi ji nemá, nebo vyřadil ze základní nabídky. Taky mi vše jde a Prima krimi kodováno. Signál tam je.

feka

Já sice Skylink nepoužívám od doby zavedení zlodějského poplatku, ale z nabídky Prima Krimi vyřazená nevypadá. :)

skylink.cz/...

jofa*

V základní nabídce je, ale ve skutečnosti je kodovaný (nepřístupný) , alespoň v tomto okamžiku, nebo s tím něco mají. Jinak by mně to šlo.

jofa*

Stejně jako Šlágr2 je psaný v základní nabídce a v současnosti nejde.

r3ady
hodnocení

0x

prima krimi ani další nové ti nepojedou , jsou jinak kódované , nejede to nikomu s uničtečkou , jen v certifikovaných čtečkách, neuděláš s tím nic dokud to nedáš do té certifikované čtečky nebo se nepřesuneš do šedé zóny:)

jofa*
hodnocení

0x

Tak řešení je. Koupit modul Satelit.Modul CAM 701. Obsahuje i kartu. Kódování Viacess. Teď jsem to koupil a šlape.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]