Nejste přihlášen/a.
Mám SKYLINK a nejde mi stanice PRIMA Krimi, která má stejné vysílací parametry jako třeba NOVA Cinema, která jde. Musím celý statelitní přijímač znovu naladit nebo jde jenom nějak přidat tui jednu stanici? Mám CRYPTOBOX 65O HD.
Některé programy, které Skylink přidal letos, tak nemají připojené dekódování pomocí karet ICE.
Předpokládám že ty máš kartu ICE a proto ti to nejde.
Pokud bys ten program chtěl, tak si musíš vyměnit kartu nebo pořídit novou kartu typu IRDETO.
Tuto kartu ale asi nezvládne tvůj satelitní přijímač, takže budeš potřebovat i nový satelitní přijímač.
Jaké jsou možnosti při výměně karty nebo koupi nové karty se zeptej firmy Skylink. Na stránkách mají uvedené i vyzkoušené přijímače, se kterými jejich karty zaručeně fungují.
to colombo : Mám kartu typu IRDETO, tak proč nejde to? A jak to, že můj přijímač s univrzální čtečkou čte tuto kartu? Nějak si vymýšlíte
Já ti odpovídám na údaje, které jsi napsal do otázky.
Napsal jsem svoji verzi, proč si myslím, že ti program nefunguje.
Pokud se ti to nelíbí, tak si počkej na jiné vysvětlení / radu, které ti bude lépe vyhovovat.
Stejný problém. Česky řečeno stačí karta Irdeto ale potřebuje CA modul Irdeto, který rozkoduje Prima krimi, Šlágr2... To že ostatní na stejné frekvenci rozkódukje universální čtečka je dáno tím, že jsou programy kodovány i v Cryptoworksu. Prima krimi, Šlágr2.. v Cryptoworks nejsou (Irdeto, Viacese). . Mám přij. Vantage a jedu pouze na universál čtečku. Až tam šoupnu CA Irdeto tak pojedou i zmíněné programy v základním balíčku. Tˇo je můj názor. Zítra ji koupím a dám vědět.
Jednoduché. Tak asi ji nemá, nebo vyřadil ze základní nabídky. Taky mi vše jde a Prima krimi kodováno. Signál tam je.
Já sice Skylink nepoužívám od doby zavedení zlodějského poplatku, ale z nabídky Prima Krimi vyřazená nevypadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.