Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fungování Chromecast 2

Od: zajda888® odpovědí: 2 změna:
Dobré ráno,
potřeboval bych konkrétní radu ohledně streamovani Lepší TV z mobilu do televize se zapojenym Chromecast 2.
Vim že přenos je možný přes WiFi na kterou se napojí jak CH2 tak mobil.
Ale otázka zní, zda bude fungovat stream, pokud si WiFi hotspot vytvořím z mobilu, k němu se připojím Chromecastem a na tomtéž mobilu spustím aplikaci Lepší TV.
V telefonu mám Simku s neomezenými daty, kterou se připojuji k netu.
Prosím jen o vlastní zkušenost či zkusenost někoho z fóra o CH2, já nic nenašel.
Moc díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Sdílení YouTube z Androidu na smart tv tímto způsobem funguje. Zda to funguje i u Chromecastu 2 musíš vyzkoušet...
Podle mne ano.
hodnocení

Já kdysi zkoušel propojení (bez CH2) a pamatuju si, že se mi mobilní data sama prepla na WiFi a tím vše zhaslo.
Proto bych potřeboval vlastní zkušenost někoho, zda ta moje myšlenka s CH2 funguje.
Zkusit to nemůžu,musel bych ten CH2 nejdřív koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]