Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil do 8000

Od: sv odpovědí: 6 změna:
Poradte mobil do 8000kc, uhlopricka max 5.5 palcu nejlepe 5.2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nokia 3110

doplněno 05.09.18 13:05:

Tak bez srandy - vaše parametry splňuje 99% telefonů na trhu i v bazarech. Když neurčíte základní podmínky, nemůžeme relevantně odpovědět.

Obecně u dotykových telefonů do 10tis lze doporučit jako nejlepší poměr kvality k ceně tento. Nenajdete lepší recenze téměř 1000 zákazníků...

sv
hodnocení

Pripadne mi velky.. idealne 5.1 5.2-5.45. 4gb ram 64gb dobra baterka, fotak slusny a pokud mozno to uz chci moc tak fm radio

display 5,45 je ok, 5,5" je moc? No asi by to chtělo návštěvu u některého z prodejců telefonů či operátora na pobočce, kde se podíváte na rozměry a zkusíte si je v ruce...

Telefon se nejlépe kupuje podle testů a recenzí. Věnuj tomu několik dní a určitě vybereš. Já to tak dělám vždy a OK. Tady ti každý řekne něco jiného.

mopet*
hodnocení

0x
Zkus se podívat na Sony Xperia xz1 compact. Telefon je malý a výkonný

stan*
hodnocení

0x
Asus zenfone zoom s -mám a není vůbec nejhorší,hlavně baterie je nesmrtelná,fm rádio má taky,obstojný displej,fotoaparát, 4gb ram a 64gb ,každý měsíc bezpečnostní záplata atd. Teď je za cca 7000 ,já ho koupit na Alze za 5000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]