Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotoaparát nefunguje

Od: robert1 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, včera nám syn vylil na foťák sodovku,sice ne moc, je to canon 4 roky starý. Foťák chvíli šel, teď bohužel už nereaguje na nic. Dá se někam poslat na opravu, opravuje to někdo? Foták stál cca 5tis,kupovat nový se mi nechce, byl dobrý.Pokud to samozřejmě pude opravit. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Servisní středisko pro fotoaparáty Canon: AWH Servis, Vinohradská 100, Praha 3.

Pokyny pro opavu: canon.cz/...

Ovšem je třeba mít na paměti, že šance na ekonomicky přijatelnou opravu "vytopené"elektroniky není zrovna vysoká. Může se stát, že zaplatíte diagnostiku a fotoaparát opravit nepůjde. Ale tak otázka nestála. Hodně štěstí.

robert1
hodnocení

Děkuji, no právě se mi jedná i o to, jestli to půjde opravit, samozřejmě kolik to bude stát. Jestli vůbec má cenu jít do opravy. Ale to mi asi nikdo dopředu neřekne.
Foťák byl politý jen málo, aspoň mě se to zdálo,no co už. Odšruboval jsem alespoň kryt u displeje, jestli to pomůže, vyschne, alespoň. Ale to je tak vsechno.
Počkám tyden jestli se neprobere a pak uvidime

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]