Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi wifina na mobilu

Od: zdenekkasik odpovědí: 8 změna:

Dostal jsem iPhone 4s od ségry a první dva dny fungoval v poho ale další den jsem se na něj podíval a říkám si "proč je na datech" tak jsem šel na WiFi tam byla zobrazená tak jsem zadal heslo a napsalo mi to že heslo bylo zadáno špatně tak jsem to opakoval a napsalo mi to že k síti se nelze připojit a a zmizela mi tak jsem šel k modemu a sekundu to ukázalo že hledá WiFinu a pak to zmizelo zkusil jsem všechno: RESTARTOVAT MOBIL RESTARTOVAT MODEM VYPOJIT SÍŤOVÝ KABEL OD MODEMU VYPNOUT A ZAPNOUT WIFINU A NIC

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na data se hodil z toho důvodu, že má telefon patrně nastaveno automatické přepnutí dat v případě nedostupnosti WiFi. Zeptej se ségry, jestli třeba neměnila MAC filtrování na modemu...

vernon
Spíš někdo změnil heslo.
02.09.18 17:46

Nebo...

zdenekkasik
hodnocení

ne když sem ho dostal tak jsme ho dali do továrního nastavení a heslo nikdo nezměnil pak se tam (jako zkoušku) připojoval táta a tomu to šlo

Zkus jestli mobil funguje na veřejné wifině někde v obchoďáku nabo restauraci.

zdenekkasik
hodnocení

to už jsem zkusil a nic prostě to nepřímá nikde wifinu

No tak je to problém WiFi adaptéru v mobilu. Buďto v nastavení, nebo odešel.

zdenekkasik
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]