Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gril v mikrovlnce

Od: babkazov® odpovědí: 6 změna:

Omlouvám se, ale stále ještě nemám vyřešenou mikrovlnku. *nevi*Vzala jsem v potaz vaše připomínky, ale vyvstala úplně nová otázka. *ee* Jaký ten gril má v mikrovlnce být. Trh nabízí- mikrovlnku + gril, gril křemíkový-tady výrobce zaručuje, že se nažhaví za 1 minutu, gril quartz, gril quartz samočistící. *bzum* Vždycky chválím prodavače, ale tentokrát mi nikdo z nich nedokázal vysvětlit rozdíly a výhody. :D Ví to někdo z vás a bude mi umět poradit? Děkuji *jasne*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
Co jsem vycetl tak grily v mikrovlnkach jsou malo ucinne. Se jmenovanymi grily nemam zkusenosti, ale doporucil bych vam uvazovat o trojkombinaci tedy + horky vzduch. Sam uvazuji o horkovzdusnem hrnci, ale prohlizec i s pomoci spravce fora mi zatim neumoznuje zadavat otazky. Jestli se tedy nebudete zlobit, tak bych se rad zeptal jestli ma nekdo zkusenosti s horkovzdusnym hrncem. Prominte prosim, ze jsem k vasi otazce pridal tu svou. R.
hodnocení

Dnes jsem byla v prodejně Tv shopu (pro medvídka, který se nahřeje v troubě a teplo udrží snad 2 hod.):D a na ten hrnec jsem koukala. Prodavač ho velice doporučoval. Pochvaloval si ho, že ho má a že je bezva.:) Ale mě se jedná o ohřívání na talíři a grilování maličkostí např. rohlík se sýrem, játra a tak. A jak zjišťuji, není gril jako gril. Ale vyznat se v nich *nevi*

Berte levnou kombinaci mikrovlnky s grilem. Pro potřeby, které jste popsala, je to ideální. Jediné, čím budete muset troubu doplnit, je něco, co na stávajícím talíři umožní zvýšení grilovaného pokrmu asi o osm centimetrů (třeba obrácenou misku). Máme tuto kombinaci (Bifinett) už asi sedm let, stála okolo dvou tisíců a slouží stále. Údržba jednoduchá, tělesa se čistí sama, vnitřek trouby je smaltovaný a tak jej bez obav berem vším, co je po ruce... Horkovzdušná truba (Bravo) u nás byla také, ale brzy skončila v odkladišti...

raadek*
Mohl by jste mi prosim upresnit duvod proc horkovzdusna trouba skoncila v odkladisti? Upeklo to napr. kure jako klasicka trouba? Horky vzduch neni podle vas vhodny zpusob peceni? V televizi to vypada dobre jak se kure krasne pece, ale muze to samozrejme byt klamava reklama. Dik za odpoved. R.

Ano, mohl. V první řadě to nemá smysl do domácnosti, kde už jedna trouba je. Zmíněná trouba je poměrně velká, dost hlučná, nádoba je těžká a skleněná, špatně se s ní manipuluje při mytí. Pokud si toubu postavíte na kuchyňskou linku, už se tam nic dalšího nevejde, protože není kam odložit hprní část. Kuře se v ní upeče celkem dobře, ale až troubu párkrát použijete, pochopíte můj postoj. Zkušenost jsem nabyl s tímto typem: viz obrázek

Gril v mikrovlnce
raadek*
Tak jsem dal na kuchynskou linku kbelik, vedle postavil horkovzdusnou pistoli a zapnul ji. Bohuzel to ma byt vanocni darek tak nic netusici draha polovicka ze me udelala pripad pro Chocholouska. Dekuju za odpoved. Jeste nakup zvazim. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]