Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se, ale stále ještě nemám vyřešenou mikrovlnku. Vzala jsem v potaz vaše připomínky, ale vyvstala úplně nová otázka.
Jaký ten gril má v mikrovlnce být. Trh nabízí- mikrovlnku + gril, gril křemíkový-tady výrobce zaručuje, že se nažhaví za 1 minutu, gril quartz, gril quartz samočistící.
Vždycky chválím prodavače, ale tentokrát mi nikdo z nich nedokázal vysvětlit rozdíly a výhody. :D Ví to někdo z vás a bude mi umět poradit? Děkuji
Dnes jsem byla v prodejně Tv shopu (pro medvídka, který se nahřeje v troubě a teplo udrží snad 2 hod.):D a na ten hrnec jsem koukala. Prodavač ho velice doporučoval. Pochvaloval si ho, že ho má a že je bezva. Ale mě se jedná o ohřívání na talíři a grilování maličkostí např. rohlík se sýrem, játra a tak. A jak zjišťuji, není gril jako gril. Ale vyznat se v nich
Berte levnou kombinaci mikrovlnky s grilem. Pro potřeby, které jste popsala, je to ideální. Jediné, čím budete muset troubu doplnit, je něco, co na stávajícím talíři umožní zvýšení grilovaného pokrmu asi o osm centimetrů (třeba obrácenou misku). Máme tuto kombinaci (Bifinett) už asi sedm let, stála okolo dvou tisíců a slouží stále. Údržba jednoduchá, tělesa se čistí sama, vnitřek trouby je smaltovaný a tak jej bez obav berem vším, co je po ruce... Horkovzdušná truba (Bravo) u nás byla také, ale brzy skončila v odkladišti...
Ano, mohl. V první řadě to nemá smysl do domácnosti, kde už jedna trouba je. Zmíněná trouba je poměrně velká, dost hlučná, nádoba je těžká a skleněná, špatně se s ní manipuluje při mytí. Pokud si toubu postavíte na kuchyňskou linku, už se tam nic dalšího nevejde, protože není kam odložit hprní část. Kuře se v ní upeče celkem dobře, ale až troubu párkrát použijete, pochopíte můj postoj. Zkušenost jsem nabyl s tímto typem: viz obrázek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.