Nelezte na pochybné stránky a všechna "vyskakující okna" zavírejte nebo opakovaně klikejte na tlačítko zpět, než z toho bludného kruhu "virů" a "super nabídek" vypadnete. Pokud to nejde, zavřete prohlížeč, vymažte mezipaměť a začněte znovu. A nikdy - opravdu nikdy - na takovéto bláboly neklikejte, nechoďte na další odkazy ani neinstalujte "Super Mega Giga Virus Remover" či cokoliv podobného. Efekt by byl přesně opačný, než čekáte... Pokud už něco v telefonu máte (což z těch obrázků nevypadá - vše jsou pouze hlášky z prohlížeče), tak nejjistější je reset do továrního nastavení...
fik
31.08.18 16:24
Děkuji
vernon
Bohužel, na tato "varovná" oznámení hromada lidí naletí. 1. Viry pro Android neexistují! Pouze trojští koně a ty se musí člověk nainstalovat spolu se závadnou aplikací. Pokud nic neprověřeného neinstaluješ, vir nechytíš (možná tak rýmu...) 2. Malwaire nelze chytit přes prohlížeč, ani se jím nemůže nakazit SIM, natož třeba baterie (ano, i takovou hlášku jsem už několikrát viděl). 3. Neexistují stránky, které by byly schopny upozornit tě že máš v zařízení malwaire. To umí jen antivirový systém v daném přístroji.
fik
To je manželky mobil asi to chytla na zkouknito.cz,projel jsem to esetem,vymazal mezipaměti, odinstalovál Google Chrome a zpátky nainstaloval a vypadá to vporadku
vernon
Ten telefon byl v pořádku, zbytečná práce...
fik
Ale co hodinu ji tam s tím bordelem vyskakovaly ty okna,hm
vernon
No tak v tom případě to tam úlekem nainstalovala, viz. můj první příspěvek. Měla vycouvat a nic nepotvrzovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.