Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou značku kuchyňského robotu?

Od: maruska* odpovědí: 9 změna:

Chtěla bych si koupit nějaký menší, solidní, výkonný,kuchyňský robot,kde by bylo i příslušenství.Na trhu je uváděno mnoho značek.Jak se orientovat?Nepotřebuji ho na denní potřebu.Poradí mi někdo?Děkuji M

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Drobná poznámka:
Máme robot Eta 022. Téměř vše z plastů. Všechny nádoby, kryty, samotné tělo. Snad kromě plechových struhadel, hnětacího háku, šneku, nožů v mixéru a kamenů v makomlýnku.
Používáme ho tak 1x týdně. Už přes 48 let.
Bohužel už se nevyrábí. Teda ta bývalá kvalitní. Dnešní značka Eta už není to pravé ořechové.

Nechce se mi věřit, že by váš robot měl převody z plastů. To by asi už nesloužil.

Ano, opravdu plasty, až na šnek na hrideli motoru, ten je kovový, ale šnekové kolo je z "pertinaxu"... takže taky svým způsobem plast... Ale tyto plasty jsou opravdu plasty, ne ty dnešní (až na výjimky)

hodnocení

1x
Máme doma kuchyňský robot Bosch a slouží bez jakýchkoliv problémů už řadu let. Pravda, Eta předtím sloužila minimálně dvacet :)

hodnocení

0x

Tohle zařízení máme už asi dva roky a je super. Důležité je, že vše na čem záleží je kovové.

mall.cz/...

olinl
hodnocení

0x
Jak uvádí ferax-pokud možno kovové součásti, aby to vydrželo. Dnes těžko vybírat při dvouleté záruce a když je vše "Čína". Chtělo by to záruku zvednout alespoň na čtyři nebo pět let. Alespoň by Děti země(a nejen oni) měly radost z menšího smradu z plastů a mohly se vyrábět motory do aut, co vydrží víc než 150ooo km a nespotřebovávají 1 litr oleje na 1000 ujetých kilometrů, o neprojití na emisích při STK po čtyřech letech nemluvě.

hodnocení

0x

Ak chcete kvalitu,tak si kúpte tento: kenwoodworld.com/... . Len nekupujte tie lacné,dnes už všetci výrobcovia majú hobby veci.

hodnocení

0x

Bosch má výhodu v tom, že je možné vybírat sestavu s různě bohatým příslušenstvím a eventuálně další dokoupit za podstatně výhodnější cenu, než třeba u Kenwooda. Také je k dispozici řada méně obvyklých doplňků, jako je nástavec lisu na ovoce, výborný na bobuloviny, mlýnek na mák, různé typy struhadel a podobně.

oxeg
hodnocení

0x

Mám cca 3 roky Bosch MUM 54240 a spokojenost. Stál cca 5tis. Kupoval jsem ho, protože má i mlýnek na maso.

Přemýšlel jsem, jestli nekoupím nějaký kvalitnější za 15-20tis. kč. Ale nakonec jsem si řekl, že tento raději každých 5let vyměním za nový, než se dívat 20let na stejný.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]