Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tohle je adaptér na italské zásuvky? To je v celé zemi? Někde jsem našla i jiné typy. Děkuji
To na Vašem obrázku je adaptér pro švícarské zásuvky. Není vyloučeno, že se někde v Itálii taky vyskytují, ale většinou tam mají zásuvky "schuko". Do těch lze naše spotřebiče s plochou zástrčkou bez problémů zapojit i bez adaptéru.
Pozor, adaptér v odkazu výše má výstupní zásuvku právě "schuko", do té naší zástrčku (s ochranným kolíkem) nezapojíte!
elisa24® - nabíječka, nebo cokoliv jiného je podle našich norem. Myslíte, že při použití nabíječky se jako mávnutím proutku změní italské zásuvky?
Před chvílí mi přišel mail s instrukcema a tam je, že ploché zástrčky - dva kolíky, není problém. Nejdou tam bez redukce jen kulaté zástrčky (dva kolíky s dírou).
No, když myslíte...já mám zkušenost, že jsme byli rádi za adaptér. Protože každý říkal něco jiného. Vozíme cestovní rychlovarnou konvici a není problém.
Tím nic nezkazíte, budete mít klid a už vás nemusí zajímat co kde jak je instalované za zásuvky. Podívejte se na webu, možná ho najdete ještě levnější. Ale porovnejte, aby to byl on.
elisa24: Italské nabíječka se u nás neprodávají, to je fakt. Ale podle dotazu soudím, že budeš potřeboval nabíječku použít v Itálii - a dost bych se divil, kdyby tam nebylo možné sehnat nabíječku do jejich vlastní zásuvky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.